[YARDIM] ACİL LÜTFEN IŞINLANMA SKRİPT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimsesiz

"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Elmaslar
80
ARKADAŞLAR BANA BUNUN GİBİ EFEKTLİ IŞINLANMA SKRİPT ATA BİLEN VARMI ÜCRETSİZ OLURSA ÇOK TEŞŞEKKÜRLER
3 den geriye saysın

2017-08-11_08.52.33.png

Arkadaşım Bu Skript Değil Herkes Skript Diyor :D Plugin Bu Adıda: MoreTP

Kardeş biraz araştırdım bi plugin buldum Olabilirmi bilmem ama resim eklememişler çünkü :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kardeş biraz araştırdım bi plugin buldum Olabilirmi bilmem ama resim eklememişler çünkü :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Söylediğiniz Plugin Yalnış. Biz OlymposBT Sunucumuzdada Arkadaşın Gösterdiği Resimdeki Plugini Kullanıyoruz :D
özür dilerim kısa bi sürede buldum ben kullanmıyorum böyle birşey sadece arkadaşa yardım etmek için yazmıştım Adamlar Fotoğraf eklememiş bende anlayamadım arkadaşın başka birşey istediğini :(

özür dilerim kısa bi sürede buldum ben kullanmıyorum böyle birşey sadece arkadaşa yardım etmek için yazmıştım Adamlar Fotoğraf eklememiş bende anlayamadım arkadaşın başka birşey istediğini :(
Üzülme Olur Böyle Şeyler Bende Bu Plugini Bilmiyordum OlymposBT'ye katılınca öğrendim :)

eyw kardeşim repledim çok saol haftalardır bunu arıyorum[DOUBLEPOST=1502470882,1502470828][/DOUBLEPOST]
eyw kardeşim repledim çok saol haftalardır bunu arıyorum
Üzülme Olur Böyle Şeyler Bende Bu Plugini Bilmiyordum OlymposBT'ye katılınca öğrendim :)
öd bro varlığınız bile gurur duyduruyor ;)[DOUBLEPOST=1502471052][/DOUBLEPOST]bro bunun herangi bir permi varmıdır oyuncu için

eyw kardeşim repledim çok saol haftalardır bunu arıyorum[DOUBLEPOST=1502470882,1502470828][/DOUBLEPOST]
eyw kardeşim repledim çok saol haftalardır bunu arıyorume

öd bro varlığınız bile gurur duyduruyor ;)[DOUBLEPOST=1502471052][/DOUBLEPOST]bro bunun herangi bir permi varmıdır oyuncu için moretp
Teşekkür Ederim :)

SORUN ÇOZULMUSTUR KONU KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl