Çözüldü (YARDIM) 1.16.4 Mapı 1.8.9 Da Çalışması 1.16.4 Bloklar Yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İMarpel

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
HydraCraft_CF

Discord:

İMarpel#4204

Merhaba Benim 1.16.4 Map Buldum Fakat 1.8 Mc ye Yüklemeye Çalıştım Olmadı
1.16.4 Blokları Yok Böyle Bişi Yapmam Varmı Çok Lazım Pls Veya Direk Dosyayı
Atayım 1.8 İçin Yapabilirseniz Çok Mutlu Olurum

Ekli dosyalar

Sunucunuzun map'ini kendi minecraft'ınızın saves dosyasına atın ve minecraft sürümünüzü 1.8 yapıp bu mapi açın. Ardından bu mapi alıp sunucunuza atın.

Sunucunuzun map'ini kendi minecraft'ınızın saves dosyasına atın ve minecraft sürümünüzü 1.8 yapıp bu mapi açın. Ardından bu mapi alıp sunucunuza atın.
denedim yok olmadı siz yapabilirmisiniz

Kordinatları verebilir misin?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buradan tıklayarak 1.8.9 dünyası olarak indirebilirsin çevirdim. Ancak çevirirken haritanın world-downloader tarzı eklentiler ile elde edildiğini fark ettim. Bu gerçekten yakışı olmayan bir eylem. Umarım en kısa sürede kendi haritalarınızı kullanmaya başlarsınız.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.16.4 sunucu açarak içine haritayı yükleyip world downloaderın sürümüne göre mapı 1.8 olarak indirebilirsin

discord verebilirmisiniz
1.16.4 sunucu açarak içine haritayı yükleyip world downloaderın sürümüne göre mapı 1.8 olarak indirebilirsin
Buradan tıklayarak 1.8.9 dünyası olarak indirebilirsin çevirdim. Ancak çevirirken haritanın world-downloader tarzı eklentiler ile elde edildiğini fark ettim. Bu gerçekten yakışı olmayan bir eylem. Umarım en kısa sürede kendi haritalarınızı kullanmaya başlarsınız.

Konu Kilit Sorun Çözülmüştür
Çözüm: 1.16.4 Mapı Mcde Veya Bi Sunucuda Açın WorldEdit Plugini/Modu Yükleyip schem alıp
(Bilmeyenler Ytde Arasın) Plugins/Mods Klasöründen WorldEdit Klasörünü Bulup schem Diye Bi
Klasör Olması Lazım Orayı Açıp Yaptığınız schem 1.8 Sunucu Veya Mc de Açıp Yine WorldEdit
Yükleyip Yine Plugins/Mods Klasöründe WorldEdit Klasörü Olması Lazım Oraya schem klasörüne atın
scheminizi attıktan sonra sunucuya/mcye girip /schem load schemismi yazıp biraz bekleyip //paste
yazısı çıkana kadar bekleyiniz sonra //paste yazıp yapıştırcaksınız binanızı sonra .minecraf saves klasöründe
mapınız hazır sunucular için server/dünyaismi bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl