B
BraveHeart_
Ziyaretçi
Duygiş Sanki Biraz okumaya üşendim gibi :)) ?4. sınıfta okul nöbetçisi olmuştum. 4/A sınıfında da hafif beğendiğim bir çocuk vardı ve sınıf defterleri toplanacaktı. İçimden B blok bana gelmesin diye dua ediyordum çünkü B blokta 4/A sınıfı var. Ne kadar dua etsem de B blok bana çıktı ve içimden hakaret ede ede B bloğa doğru gittim. Aslında hakaret etmezdim fakat onların sınıf hocası bana takmıştı. (Okuma bayramımda neredeyse tüm oyunlarda rol aldım ve tek başıma Burhan Altıntop taklidi yaptım. Bu yüzden 8 sene boyunca tüm okulun gözdesi olmuştum. Hala çok utanıyorum.) İlk gireyim ve bitsin diye 4/A sınıfına girdim. Tabii herkes bana bakıyor ve ben çocuğun yüzüne bakamıyorum. Çok aşık değildim fakat hafif beğeniyordum. Hoca geldi ve bana bazı şeyler sordu. O sıralar fazla iyiydim derslerde ve tahtadaki 2 soruyu bana çözdürdü. Beni sınıfına almak istedi ve en en en utandığım şey olan bana şarkı söyletti. Herkesin önünde zaten sevmediğim sesimle şarkı söyledim. O sıralar sesim fazla erkek gibiydi ve aşırı kötü söyledim. Heyecandan sözleri unuttum. Yani çok kötüydü. Okuldaki popülerliğim benim için bir anda düştü. Teneffüste çocuk yanıma gelip cesaretimden dolayı tebrik etti ve soruları bu kadar hızlı ve doğru nasıl çözdüğümü sordu. Ama ben çocuktan ümidimi kesmiştim bile...
Aboov, kötü olmuş aslında, geçmiş olsun.4. sınıfta okul nöbetçisi olmuştum. 4/A sınıfında da hafif beğendiğim bir çocuk vardı ve sınıf defterleri toplanacaktı. İçimden B blok bana gelmesin diye dua ediyordum çünkü B blokta 4/A sınıfı var. Ne kadar dua etsem de B blok bana çıktı ve içimden hakaret ede ede B bloğa doğru gittim. Aslında hakaret etmezdim fakat onların sınıf hocası bana takmıştı. (Okuma bayramımda neredeyse tüm oyunlarda rol aldım ve tek başıma Burhan Altıntop taklidi yaptım. Bu yüzden 8 sene boyunca tüm okulun gözdesi olmuştum. Hala çok utanıyorum.) İlk gireyim ve bitsin diye 4/A sınıfına girdim. Tabii herkes bana bakıyor ve ben çocuğun yüzüne bakamıyorum. Çok aşık değildim fakat hafif beğeniyordum. Hoca geldi ve bana bazı şeyler sordu. O sıralar fazla iyiydim derslerde ve tahtadaki 2 soruyu bana çözdürdü. Beni sınıfına almak istedi ve en en en utandığım şey olan bana şarkı söyletti. Herkesin önünde zaten sevmediğim sesimle şarkı söyledim. O sıralar sesim fazla erkek gibiydi ve aşırı kötü söyledim. Heyecandan sözleri unuttum. Yani çok kötüydü. Okuldaki popülerliğim benim için bir anda düştü. Teneffüste çocuk yanıma gelip cesaretimden dolayı tebrik etti ve soruları bu kadar hızlı ve doğru nasıl çözdüğümü sordu. Ama ben çocuktan ümidimi kesmiştim bile...
Çok kötü oldu, çok teşekkür ederim. Ben yine aynı okulda 4 sene daha okudum fakat o çocuk 4. sınıftan sonra başka ortaokula gitti. 4/A sınıfından kankalarım vardı ve sanırım unuttular. Birkaç senedir dalga geçmiyorlar.Aboov, kötü olmuş aslında, geçmiş olsun.
Seninki de çok kötüymüş. Ben çok kez toplum karşısına çıktım. Bu yüzden böyle konularda pek utanmıyorum. Fakat 4/A sınıfında çok çok utanmıştım. Normalde utanacak bir insan değilim.Okulda istiklal marşı okunurken bayran çekmek için beni seçmişti hoca. İp dolanmış herkes beni izliyor heycanlandım ipi açamadım hoca geldi açtı orda utanmıştım baya herkesin önünde :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!