Çözüldü Yaptığım skriptin bir kısmı çalışmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fisequn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fisequn

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
fisequn

Discord:

fisequn.

Arkadaşlar kale savaşları sunucusu yapıyorum normalde /temizle komutunu girince yaptığım skript bir kaç komut çalıştıracak ve bu komutlarla ada yenilenecek komutu girdiğimde bir kısmı yenilendi ama bir kısmında hata verdi sizlere fotoğrafları gösteriyorum çözüm bulursanız sevinirim baya uğraştım.
1706001747633.png
1706001767263.png
1706001792486.png
1706001814464.png
1706001838207.png
1706001849140.png
1706001861243.png

Merhaba,

Boşluk ve TAB hatası alıyorsunuz. Bu hatanın en bariz sebebi satırların yerindeki yanlışlıktır;
Kod:
command test:
    trigger:
        execute console command ""

Görüldüğü gibi ilgili satırların hepsi aynı konumda olmalıdır.

Diğer bir problem görünmeyen boşluk hatalarıdır, onu da şu yöntemle çözebilirsiniz; hata veren kodun en başına tıklayın ve Back Space tuşu ile satır başına kadar silin, ardından Space tuşu ile tekrar eski konumuna getirin.

Merhaba,

Boşluk ve TAB hatası alıyorsunuz. Bu hatanın en bariz sebebi satırların yerindeki yanlışlıktır;
Kod:
command test:
    trigger:

Görüldüğü gibi ilgili satırların hepsi aynı konumda olmalıdır.

Diğer bir problem görünmeyen boşluk hatalarıdır, onu da şu yöntemle çözebilirsiniz; hata veren kodun en başına tıklayın ve Back Space tuşu ile satır başına kadar silin, ardından Space tuşu ile tekrar eski konumuna getirin.
2 gündür konularıma yardım ediyorsun çok teşekkür ederim senin sayende bende bilgileniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl