Çözüldü Yaptığım Skript Reload Atılınca Error Veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.359
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Herkese merhaba. Bu şekilde birkaç skript yaptım fakat birtanesi error verdirdi. Lütfen aşağıda vereceğimi düzeltirmisiniz
Kod:
command /komut on:
    permission: sk.sk
    permission message: &cYetki Gerekli
    trigger:
        execute player command "/komut on"
Buna benzer bir skript yaptım. Fakat skriptlere reload attığımda panelde error veriyor. Bu skriptin amacı kısaca oyuna yeni bir komut eklemek. Bu komutu yazdığımızda pluginin komutu otomatik çalışıyor. Alttaki pluginin normal komutu. Lütfen yardım

Lütfen Hatayı Gönderirmisiniz Yardımcı Olucağız
Aynı Şekilde Tab veya Boşluk Hataları Var Onlarıda Lütfen Düzeltelim Size Düzeltip Atacağız

Lütfen Hatayı Gönderirmisiniz Yardımcı Olucağız
Aynı Şekilde Tab veya Boşluk Hataları Var Onlarıda Lütfen Düzeltelim Size Düzeltip Atacağız
Oyunda veya panelde /skript reload all yazdığımda bu mesaj çıkıyor
encountered 2 errors while reloading the config and all scripts!

1. olarak /sk reload all yapma zarar verir.
2. Olarak sonsuz döngü var.

1. olarak /sk reload all yapma zarar verir.
2. Olarak sonsuz döngü var.
Fakat tek bunda sorun yaşadım. Diğer indirdiğim skriptlerde /sk reload all yapınca hiçbir sorun yok. Biryeri hatalı yazdım büyük ihtimal ile. Ayrıca zarar vermeyi tam anlayamadım reload atmak eklenti klasöründeki değişikliklerin çalışması için gerekli bir şey tutupta bütün sunucuya birden reload atmak zaman kaybı. Zarar derken tam anlamadım skriptte yazan kodlar değişmiyor yine aynı reload attıktan sonra da tam olarak neye zarar gelir onu da belirtir misiniz. Eğer hatamın nerde olduğunu biliyorsanız onu da belirtirseniz sevinirim

Fakat tek bunda sorun yaşadım. Diğer indirdiğim skriptlerde /sk reload all yapınca hiçbir sorun yok. Biryeri hatalı yazdım büyük ihtimal ile. Ayrıca zarar vermeyi tam anlayamadım reload atmak eklenti klasöründeki değişikliklerin çalışması için gerekli bir şey tutupta bütün sunucuya birden reload atmak zaman kaybı. Zarar derken tam anlamadım skriptte yazan kodlar değişmiyor yine aynı reload attıktan sonra da tam olarak neye zarar gelir onu da belirtir misiniz. Eğer hatamın nerde olduğunu biliyorsanız onu da belirtirseniz sevinirim
/sk reload [skript adı]

en iyi cevap seçsene :(
Sorunumun ne olduğunu okuduğuna emin misin? Ben zaten reload atmasını biliyorum benim istediğim verdiğim komutu düzenlemeniz. Senin dediğin şekil ile benimki arasında değişen bir fark yok. Yani /skript reload all ile /skript reload isim arasında fark yok. İkisini yazdığımda da aynı hatayı veriyor ayrıca. Teşekkürler.

1. Hata /komut on dan Olmalı.Şöyle Yaparsanız 1 Hata Gidecektir;
Kod:
command /komut [<text>]:
    permission message: &4Yetki Yok !
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-1 is "on":
                set {komut} to true
                send "&eKomut Engelleyici &4>> &2Komut Kullanma Yetkisi Açıldı !" to player
            if arg-1 is "off":
                set {komut} to false
                send "&eKomut Engelleyici &4>> &2Komut Kullanma Yetkisi Kapatıldı !" to player

on chat:
    if {komut} is false:
        if message is "/Engelli Komut":
            send "&eKomut Engelleyici &4>> &2Komut Kullanma Yetkiniz Kapatılmış !" to player
        if message is "/Engelli Komut 2":
            send "&eKomut Engelleyici &4>> &2Komut Kullanma Yetkiniz Kapatılmış !" to player

2. Hata ise Sonsuz Döngüdür.Trigger Kısmından Sonra execute... "/komut on" Yazdığınızdan Dolayı Birisi /komut on Yazınca Konsolda Sürekli Komut On Komutu Çalışacaktır. / Karışık Oldu Biraz :D /.İstediğiniz Komut On yazınca komut kullanılabilirliğini açıp kapatmak ise yukardaki skript işinize azda olsa yarayabilir.İsterseniz Gelişmişini Kodlayabilirim.

1. Hata /komut on dan Olmalı.Şöyle Yaparsanız 1 Hata Gidecektir;
Kod:
command /komut [<text>]:
    permission message: &4Yetki Yok !
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-1 is "on":
                set {komut} to true
                send "&eKomut Engelleyici &4>> &2Komut Kullanma Yetkisi Açıldı !" to player
            if arg-1 is "off":
                set {komut} to false
                send "&eKomut Engelleyici &4>> &2Komut Kullanma Yetkisi Kapatıldı !" to player

on chat:
    if {komut} is false:
        if message is "/Engelli Komut":
        if message is "/Engelli Komut 2":

2. Hata ise Sonsuz Döngüdür.Trigger Kısmından Sonra execute... "/komut on" Yazdığınızdan Dolayı Birisi /komut on Yazınca Konsolda Sürekli Komut On Komutu Çalışacaktır. / Karışık Oldu Biraz :D /.İstediğiniz Komut On yazınca komut kullanılabilirliğini açıp kapatmak ise yukardaki skript işinize azda olsa yarayabilir.İsterseniz Gelişmişini Kodlayabilirim.
Öncelikle çok teşekkürler. Ben on kısmını örnek olarak yazmıştım yani orada yazdığım skript tarzında olsun amacında yazmıştım. Bu yüzden üzgünüm. Yaptığınız skript başarılı olmuş fakat ben hem oyuncu için hem de rehber için ayrı yapacağımdan bu yazdığınızı kullanamıyorum. Tekrar teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konum kapanabilir. Skript istekleri bölümünden yardımcı oldurlar. Böyle bir skript yazdığın için en iyi cevap seni seçeceğim. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl