Tasarım Yaptığım Nether Temalı Konu Tasarımı Nasıl Olmuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selimakoguz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
41
Minecraft
SelimSpeedy

Discord:

seliminyo

Yaptığım ilk konu tasarımı nasıl olmuş sizce? Eksileri nelerdir?
nethertemasayfa1.png
nethertemasayfa2.png
nethertemsayfa3.png
nethertemasayfa4.png

İyi deneme. Ancak "post-processing" (rötuş) kısmına çalışmalısın. Parlamalar gölgeler vb. şeyler yaparak daha güzel hale getirebilirsin. Son olarak yazılar üzerinde de biraz durman gerekiyor. Ben bunu da yapamam öyle bir gerçek de var :D​

İyi deneme. Ancak "post-processing" (rötuş) kısmına çalışmalısın. Parlamalar gölgeler vb. şeyler yaparak daha güzel hale getirebilirsin. Son olarak yazılar üzerinde de biraz durman gerekiyor. Ben bunu da yapamam öyle bir gerçek de var :D​
Teşekkürler değerlendirmen için :)

Güzel olmuş, zamanla daha iyilerini yapacaksındır :;p

Arka plan fotoğrafları kesinlikle uygun değil ve ilk alındığı haliyle kullanılmış, Fontları iyi değil yazı renkleri iyi değil, Sistemlerin yazdığı kutucukların rengi hiç iyi değil ve tasarımla alakasız, Yazıların büyüklüğü tutarsız, Aşşadan ve yukardan çıkan uzantılar tasarımın sadeliğini bozmakla beraber renk uyumuda baya kotü olmuş

:| Yazılar Birazcık Kötü Olmuş Onların Üstünde Çalışabilirsin. :|​

Arka plan fotoğrafları kesinlikle uygun değil ve ilk alındığı haliyle kullanılmış, Fontları iyi değil yazı renkleri iyi değil, Sistemlerin yazdığı kutucukların rengi hiç iyi değil ve tasarımla alakasız, Yazıların büyüklüğü tutarsız, Aşşadan ve yukardan çıkan uzantılar tasarımın sadeliğini bozmakla beraber renk uyumuda baya kotü olmuş
Güzel yorumun için teşekkür ederim :)
:| Yazılar Birazcık Kötü Olmuş Onların Üstünde Çalışabilirsin. :|​
Çalışmayı denerim :)

Selam sana 2013 ;) Duygulandım ?

Fazla konuşulacak bir şey yok. Gerçek dost gerçeği açıkça söyleyendir
Tasarımında hiç bir yeri beğenmedim. Umarım kendini geliştirirsin.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl