Tasarım Yaptığım İlk Tasarımlar [BANNER]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeNyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeNyx

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
109
Yeni Proje (6) (5).png

Yeni Proje (6) (6).png

Yeni Proje (6) (7).png
Yeni Proje (17).png

Yeni Proje (18).png

Yeni Proje (19).png
Yeni Proje (6) (2).png

Yeni Proje (6) (3).png

Yeni Proje (6) (4).png

Arkadaşlar bu tasarımlar benim yaptığım ilk tasarımlardır ona göre eleştirirseniz sevinirim.
Logolarını kullandığım sunucuların kurucularını etiketlemezsem olmaz;
AdrenoCraft - @LeFleetz
XatiaNW - @ArdaBey
RebornCraft - @xPoyraz

Son düzenleme:
Kendini efekt verme konusunda geliştirmelisin. İlke göre çok iyi ve ek olarak arkaplana bir görsel koyup siyah kısmın parlaklığını kısarsan daha iyi olabilir. Başarılar

Yardım istersen UrfaKebab#0001

Arka planı siyah değil de minecraft ile alakalı bir şeyler kullanıp banner'i daha güzel gösterebilirsin.
Eline sağlık.

İlk Olmasına Rağmen Güzel Olmuş Başarılarının Devamını Dilerim.

Kendini efekt verme konusunda geliştirmelisin. İlke göre çok iyi ve ek olarak arkaplana bir görsel koyup siyah kısmın parlaklığını kısarsan daha iyi olabilir. Başarılar

Yardım istersen UrfaKebab#0001
İlk Olmasına Rağmen Güzel Olmuş Başarılarının Devamını Dilerim.
Arka planı siyah değil de minecraft ile alakalı bir şeyler kullanıp banner'i daha güzel gösterebilirsin.
Eline sağlık.
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim kendimi efekt ve arka plan konusunda geliştirmeye çalışıyorum.

efekler falan kendini geliştirirsen cidden mükemmel şeyler yapabilirsin başarılar

Birazcık basit kalmış sanki ama güzel gözüküyor umarım kendini en kısa zamanda geliştirirsin.​

İlk tasarımlara göre güzel ama çok soft kalmış biraz daha detaylandırman gerek arka planın direk siyah olması kötü durmuş

Arkaplandaki siyahın opaklığını kısıp onun arkasına minecraft shader'li bir fotoğraf koyarsan güzel olacağını düşünüyorum.

efekler falan kendini geliştirirsen cidden mükemmel şeyler yapabilirsin başarılar
Birazcık basit kalmış sanki ama güzel gözüküyor umarım kendini en kısa zamanda geliştirirsin.​
İlk tasarımlara göre güzel ama çok soft kalmış biraz daha detaylandırman gerek arka planın direk siyah olması kötü durmuş
Arkaplandaki siyahın opaklığını kısıp onun arkasına minecraft shader'li bir fotoğraf koyarsan güzel olacağını düşünüyorum.
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yeni yaptığım tasarımları konuya ekledim onlarıda eleştirirseniz sevinirim. (bkz. xatianw)

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim kendimi efekt ve arka plan konusunda geliştirmeye çalışıyorum.
Rica Ederim Başarılarının Devamını Beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl