Çözüldü Yaptığım haritanın yenilenmesini istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jewelarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jewelarm

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
YOK
Merhabalar, ben bir Bedwars haritası yaptım ve arkadaşlarımla oynayacağım. Oyun bitince bir komut yazarak eski haline gelmesini istiyorum haritanın. Craftrise da oynarsınız da haritayı yok etseniz bile eski haline döner ya o tip bir şey istiyorum.

Bedwars plugin paketleri içerisinde bu özellik zaten var. Haritayı da kendi haritan olarak ayarladığın zaman arkadaşların ile keyifli vakit geçirebilirsin. ;)

Merhaba, ücretsiz olarak bu plugini indir.Bunu indirdikten sonra aşağıda belirttiğim gereksinimleri yapman gerekicek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yapman Gerekenler:
Arena kurulum:
  1. Create new arena with command: /bw admin <New arena name> add
  2. Then set arena size by setting two positions: /bw admin <name> pos1 and /bw admin <name> pos2
  3. Add spectator spawn: /bw admin <name> spec
  4. Add some resource spawners to your position with command /bw admin <name> spawner add <bronze|gold|iron>
  5. Then spawn Villager stores with: /bw admin <name> store add
  6. Now create teams:
    • Run command /bw admin <game name> team add <Your team name> <team color> <max players>
    • Stand up where you want set team spawn and run command: /bw admin <game name> team spawn <team name>
    • Then look at team bed (all kind of beds supported) and run command /bw admin <game name> team bed <team name>
    • You must create at least 2 teams.
  7. Then go to lobby and execute /bw admin <game name> lobby
  8. Now all basic things are set so you can run /bw admin <game name> save for save and enable game
Tabelayla arenaya giriş:
  • On the first line write [BedWars] or [BWGame]
  • On the second line the name of arena for join or leave for leave
  • For the first sign update join to game
/bw admin pos1 ve pos2 görüyorsun onu worldedit gibi düşün, yani alanı seçerken nasıl worldeditle seçip region falan ekliyorsan ona da öyle eklemen gerek umarım anlata bilmişimdir.Bunun sayesinde o alanın içinde kalan bloklar yeniden kendi haline geri dönecek.

Sunucu sürümün 1.8 ise 0.2.0 altında ki sürümde eklenti versiyonun indir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu versiyonda daha çok yenilik yok ve bir kaç bug ola bilir.Sana tavsiyem 1.9 veya 1.16 gibi sürümlerde bedwars kurmak olucaktır veya 1.8 destekleyen paralı bir eklenti veya alternatif bulman gerekicek.Şuan elimde başka alternatif yok o yüzden atamayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl