Yapraktan %12 şansla kemik tozu düşsün skript isteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kakarotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 854
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kakarotto

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Başlıktaki gibi bi skript isteğim var yapacak arkadaşa şimdiden minettarım ve çok teşekkür ederim.

Kod:
on break of a leaves:
        Chance Of 12%
            Give 1 dye:15 To Player
            Send "&f&lTebrikler Kemik Tozu Buldun" To Player

Son düzenleme:
Kod:
on break of a leaves:
        Chance Of 12%
[18:47:46 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (kemiktozu.sk, line 3: Give 1 dye:15 To Player')
[18:47:46 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (kemiktozu.sk, line 4: Send "&f&lTebrikler Kemik Tozu Buldun" To Player')
[18:47:46 INFO]: Loaded 2 scripts with a total of 22 triggers and 0 commands in 0.01 seconds
[18:47:46 INFO]: [Skript] Encountered 2 errors while reloading the config and all scripts!

böyle hatalar alıyorum bide bu sk için herhangi bi addons gerekiyormu

Kod:
on break of a leaves:
        Chance Of 12%
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dene bajalım bunuda

Kod:
on break of a leaves:
    chance of 12%:
        give 1 bone meal to player
        send "&eKemik Tozu Buldun" to player

Kod:
on break of a leaves:
    chance of 12%:
Hatasızda şansı 100% yapmama rağmen 1 tane bile çıkmadı
Kod:
on break of a leaves:
        Chance Of 12%

dene bajalım bunuda
denedim buda benzer hata veriyor

on break of a leaves yerine on break of leave yapın.

on break of a leaves yerine on break of leave yapın.
[19:19:30 ERROR]: can't understand this event: 'on break of leave' (kemiktozu.sk, line 1: on break of leave:') hatası aldım
leaves yaptım oldu fakat gene bişe vermiyor

[19:19:30 ERROR]: can't understand this event: 'on break of leave' (kemiktozu.sk, line 1: on break of leave:') hatası aldım
leaves yaptım oldu fakat gene bişe vermiyor

Kod:
on break of Oak Leaves or Spruce Leaves or Birch Leaves or Jungles Leaves or Acacia Leaves or Dark Oak Leaves:
    chance of 12%:

Kod:
on break of Oak Leaves or Spruce Leaves or Birch Leaves or Jungles Leaves or Acacia Leaves or Dark Oak Leaves:
    chance of 12%:
[19:41:04 ERROR]: can't understand this event: 'on break of Oak Leaves or Spruce Leaves or Birch Leaves or Jungles Leaves or Acacia Leaves or Dark Oak Leaves' (kemiktozu.sk, line 3: on break of Oak Leaves or Spruce Leaves or Birch Leaves or Jungles Leaves or Acacia Leaves or Dark Oak Leaves:')

Yaprak olmuyor ama odun oluyor en iyisi her odun kırışlarında 4 tane kemik tozu vereyim daha iyi olur yardımlarınız için teşekkürler

[19:41:04 ERROR]: can't understand this event: 'on break of Oak Leaves or Spruce Leaves or Birch Leaves or Jungles Leaves or Acacia Leaves or Dark Oak Leaves' (kemiktozu.sk, line 3: on break of Oak Leaves or Spruce Leaves or Birch Leaves or Jungles Leaves or Acacia Leaves or Dark Oak Leaves:')

Yaprak olmuyor ama odun oluyor en iyisi her odun kırışlarında 4 tane kemik tozu vereyim daha iyi olur yardımlarınız için teşekkürler

Rica ederiz. Eğer yardımlarımız işine yaradıysa işine yarayan yorumu "En iyi cevap" olarak seçmeyi unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl