Yapmak istediğim minigame yapılabilirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heroxira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.549
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heroxira

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
29
Minecraft
Heroxira
Facebook
Hero Xira

Discord:

Heroxira

Arkadaşlar ben şöyle birşey istiyorum hayran haritamda ; oyuncuya şunu çiz dicem 5 dakika içinde çizemezse yine deneyecek çizerse öbürüne ışınlanacak ve ışınlanınca ... Yapısı Tamamlandı ! yazacak böyle birşey yapılabilirmi ? bende ekrana yazma kodu vb kodlar var sadece yapılabilirmi nasıl yapılabilir onu merak
ediyorum

Sanırım evet.

Komut bloğuyla çok zor Türkiye'de bunu sana sağlıyabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum ama eklenti olarak yapılabilir

Komut bloğuyla çok zor Türkiye'de bunu sana sağlıyabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum ama eklenti olarak yapılabilir
Anlıyorum ben yinede bazı komutları bazı yerlerden toplayıp bir arada benzer bişey yapmaya çalışacağım zor olabilir ama redstone yineleyici ile
zamanı yönetebileceğimi sonunada text komutunu koyabileceğimi düşünüyorum :/ süreyi azaltırsam 3 dk falan 300 yineleyici sürebilir :D

Biraz zor gibime geliyor oyuncunun çizdiği ile senin kodladığının arasında baya bir fark olur.
Çizmek yerine bir yapı verirsin bu yapıyı bu sürede yap dersin aynı speedbuilders gibi bir olay yapabilirsin.
Ama kendi düşünceni yaparsan galiba Türkiye'de bir ilk olabilir gibime geliyor
Bol Şans

Bu yapınabilinir ve birden fazla yöntemleri var yardımcı olmamı istersen DC ismim. GurkanGG#4001 yapımı kolay bir sistem.

Ben command block sanatları ile uğraşıyorum bu ve bu tarz fikirlerin varsa ama sistem bilgin yoksa ben yardımcı olabilirim DC ismim GurkanGG#4001

Ben command block sanatları ile uğraşıyorum bu ve bu tarz fikirlerin varsa ama sistem bilgin yoksa ben yardımcı olabilirim DC ismim GurkanGG#4001

Merhaba evet benim böyle fikirlerim oluyor ara ara ama fazla komut bloğu komutu bilmediğim için gerçekleştiremiyorum bana yardımcı olmanı
çok isterim Discord'una geleceğim :)

Oyuncuya belli model sunmak zorundasın. 2 seçeneğin var. 1- istediğinin aynısını çizecek 2- basit bir mantıkla işleyen machine learning kullanacaksın. Bunu komut bloğuyla yapabilir misin sanmam. Komut bloğuyla ilk seçeneği yapabilirsin. Yani atıyorum 4x4 kırmızı yünden kare çiz dedin adam çizdi okey bunu komut bloğuyla yapabilirsin. Ama machinelearning olayı daha farklı. Her türlü daha üstün bir mantık gerekli. Yapılabilir mi sorusuna evet diye cevap veririm. Ancak forumda bırak komut bloğu machinelearning çalışmış adam bile yok.

Merhaba evet benim böyle fikirlerim oluyor ara ara ama fazla komut bloğu komutu bilmediğim için gerçekleştiremiyorum bana yardımcı olmanı
çok isterim Discord'una geleceğim :)
Gelirsen sana yardımcı olabilirim

Biraz zor gibime geliyor oyuncunun çizdiği ile senin kodladığının arasında baya bir fark olur.
Çizmek yerine bir yapı verirsin bu yapıyı bu sürede yap dersin aynı speedbuilders gibi bir olay yapabilirsin.
Ama kendi düşünceni yaparsan galiba Türkiye'de bir ilk olabilir gibime geliyor
Bol Şans
Speedbuilders gibi birşeyde olur aslında yapmak isterim yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl