Bulundu Yapım Aşamasındaki Sunucuma Ortak Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JesusBosS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JesusBosS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
0_0JesusBosS

Discord:

isaeneskaya

Bir Sunucu Açmaya çalışıyorum ancak bazı problemlerle karşılıyorum bu yüzden bilgili eklenti skript bilgisi olan bir dosta ihtiyacım var. zaman geçtikçe büyük bir sunucu olcak bir sunucu yapacağız . kendine özgü oyun modları ve bildiğimiz klasik skyblok, towny ve bilinen oyun modları olcak sunucuda umarım yardımcı olacak birilerini bulurum...

Son düzenleme:
Bir hub sunucu açmak istiyorum boxpvp skyblock ve towny olarak başlayıp zamanla minigames ve sunucu özel oyunları da eklemek istiyorum tabi bunu yaparken size de ihtiyacım var maddiyat la ilgili bi problemim yok ancak bilgi ve tecrübe arıyorum....
Açıkçası bu tarz konular ile ilgili bilgi sahibi değilseniz ve bütçeniz iyiyse hazır paket almanızı ve bu paketleri editleyip öğrenmeniz daha iyi olacaktır.

Ortak olarak alacağınız kişi bir gün yanınızdan ayrılırsa vs paketleri alıp dağıtabilir, paketler benim diyip kullanmanızı engelleyebilir veya paketleri siz değilde o yaptığı için siz herhangi bir güncelleme veremeyebilirsiniz sunucunuz için.

Yinede umarım aradığınız ortağı bulursunuz başarılar dilerim.

Bir Sunucu Açmaya çalışıyorum ancak bazı problemlerle karşılıyorum bu yüzden bilgili eklenti skript bilgisi olan bir dosta ihtiyacım var. zaman geçtikçe büyük bir sunucu olcak bir sunucu yapacağız . kendine özgü oyun modları ve bildiğimiz klasik skyblok, towny ve bilinen oyun modları olcak sunucuda umarım yardımcı olacak birilerini bulurum...
aaa.23_. Arkadaşlık atabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl