DragonLordMC
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 105
- Minecraft
- mustafa8907
Discord:
mustafa_8907
mustafa_8907

Çoğunlukla .yaml çevirileri için :)Merhaba MCTR Üyeleri;
Yapay Zeka Hayatınızı Nasıl Değiştirdi Genellikle nerelerde kullanıyorsunuz ciddi bir kullanımınız pro üyelik vs. Varmı biraz bunları konuşalım
✶ SAMPESIA#5189
mustafa_8907
Benimde aynıValla anlık bi durum olduğunda kararsız kalınca ilk bi sorum oraya gider![]()
mustafa_8907
Yaptığım Eklenti Paketlerindeki Configleri Türkçeleştirmek için Kullanırım Gayet Kullanışlı Bence
Zaten en çok o ile yarıyor bazen yaml ı bozuyor ama sizdede oluyormuÇoğunlukla .yaml çevirileri için :)
✶ SAMPESIA#5189
Gemini - ChatGPT Yanlışlıklar Yapabiliyor O Yüzden Cortex Yada Claude İle YapıyorumZaten en çok o ile yarıyor bazen yaml ı bozuyor ama sizdede oluyormu

apcu
Teknik işler derken neyi kastediyorsun? Merak ettim.Ben psikolog niyetine kullanıyorum iki arkadaş gibi sohbet ediyoruz. Teknik işleri yapay zekaya yaptırcak kadar beceriksiz değilim.
biraz kızınca telafi ediyor, yavrucak alıngan birazZaten en çok o ile yarıyor bazen yaml ı bozuyor ama sizdede oluyormu
mustafa_8907
tamamda hocam hangi teknik işler yaml çeviri yapat zekaya yaptırınca bu beceriksizlik olmuyorBen psikolog niyetine kullanıyorum iki arkadaş gibi sohbet ediyoruz. Teknik işleri yapay zekaya yaptırcak kadar beceriksiz değilim.
mustafa_8907
grok telefi etmiyor amabiraz kızınca telafi ediyor, yavrucak alıngan biraz
ilovemaju
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!