🤖Yapay zekanın senin yerine finansal kararlarını yönetmesine izin verir miydin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.893
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selamlar MC-TR Ailesi
Geleceğin ikilemi: Tüm finansal verilerini ve hedeflerini analiz eden, tamamen optimize edilmiş bir yapay zekanın, senin yerine yatırım, harcama ve birikim kararlarını yönetmesine izin verir miydin? Bu yapay zekanın hata yapmayacağına güvenebilir miydin, yoksa kontrolün tamamen sende kalmasını mı tercih ederdin? Yorumlarını aşağıda paylaş! 👇

Yapay Zekada her ișe güvenirim ama bu kadar büyük bir olayda izin vermezdim😅

Yapay zeka çoğu insandan daha işlevsel belge okuyor, anlıyor, analiz ediyor ve bunu 2 saniye gibi düşük bir sürede yapıyor. Ama firma bile yapay zekanın hata yapmayacağını garanti etmiyor. Bu sebeple 2050 senesine kadar hayır :squint:

Yapay zeka çoğu insandan daha işlevsel belge okuyor, anlıyor, analiz ediyor ve bunu 2 saniye gibi düşük bir sürede yapıyor. Ama firma bile yapay zekanın hata yapmayacağını garanti etmiyor. Bu sebeple 2050 senesine kadar hayır :squint:
Zaman çabuk geçiyor nasıl olsa 2050'de bakarız diyosun o zaman 😅

Yatırımı yapayzekaya göre yapmam ama gündemdeki şeyleri sorarım ona göre Yatırım yaparım.

Yatırımı yapayzekaya göre yapmam ama gündemdeki şeyleri sorarım ona göre Yatırım yaparım.
Yapay zeka çıktığı günden beri google babanın suratına bile bakmıyorum mesela eskiden 2 saat arardık șimdi 2 saniyede hallediyor 😅

Yapay zeka çıktığı günden beri google babanın suratına bile bakmıyorum mesela eskiden 2 saat arardık șimdi 2 saniyede hallediyor 😅
Cidden işler çok kolaylaştı sorunları çözüyor bende gemini kullanıyorum baya işimi kolaylaştırıyor.

Cidden işler çok kolaylaştı sorunları çözüyor bende gemini kullanıyorum baya işimi kolaylaştırıyor.
bende gemini kullanıyorum chatgpt derken genelleme olarak dedim 😅 gemini 5-0 önde vallaha görsel olușturması canlı anlık görüntülü konușabilmesi eșyaları tanımlıyabilmesi acayip seviyorum günde 3-4 saat takılıyorum en az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl