YLDRMHAN
Each night has a day.
- Elmaslar
- 22
- Minecraft
- YLDRMHAN
Discord:
YLDRMHAN#8479
yapay zekayı felan boşver .DEkli dosyayı görüntüle 76160
Yapay Zeka Zeki
Yapay Zeka Zeki insanlara en uygun bilgisayarı bulmak için HappyPeople Project, Kroppa Digital Agency, Intel ve Vatan Bilgisayar işbirliğiyle oluşturuldu. Yapımı tam olarak bir sene süren Yapay Zeka Zeki'nin tasarımı dahi kodlarla yapılmış. Öncelikle Yapay Zeka Zeki ile keyifli bir sohbet ediyorsunuz, ondan sonra size bazı sorular soruyor. Sorulara verdiğiniz cevaplara göre size en uygun bilgisayarı bulmaya çalışıyor. Unutmayın daha beta sürümünde ve bu proje için tam olarak bir sene uğraşılmış.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 76183
Adımlar
Sayfaya yani Yapay Zeka Zeki'ye gidip size en uygun bilgisayarı bulmak içinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 76165
İlk olarak vereceğim sayfaya giriyorsunuz. Ve Zeki'ye Sor diyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 76166
Sizinle biraz sohbet ediyor, ondan sonra bilgisayar konusuna geçiyor. Kötüyüm derseniz üzülüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76167
Evet, şimdi bilgisayar konusuna geçiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76168
Evet, şimdi ise size bilgisayardan ne kadar anladığını soruyor. Uzman derseniz ekran kartı, işlemci gibi özellikleri siz seçebiliyorsunuz. Orta kararda da bu geçerli. Az derseniz size tavsiyeler veriyor fazla bilginiz yok diye. Uzman demenin en iyi yönü burası olsa gerek. Çünkü uzman cevabını verirseniz ekran kartı gibi seçenekleri siz belirleyeceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 76169
Ben uzman dediğim için bana havalı olduğumu söyledi. :D
Ekli dosyayı görüntüle 76170
Burada bilgisayarınız ile ne yapmak istediğimi sordu ben genellikle oyun oynuyorum. Ve dolayısıyla oyun cevabını verdim. Siz başka cevaplar da verebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 76171
Evet, oyuncu cevabını verdiğim için bana bunu söyledi.
Ekli dosyayı görüntüle 76172
Bize bu cevaptan önce en çok hangi oyunları oynadığımızı soruyor. Ben GTA 5 oynadığım için GTA 5 cevabını verdim ve bana bu cevabı verdi. Başka bilindik bir oyun ismi söylerseniz sizede o oyunla ilgili bir cevap verebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 76173
Evet, burada ekran kartı marka ya da chipset tercihimizi soruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76174
Evet, burada işlemci tercihimizi soruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76175
Burada kaç GB RAM istediğimizi soruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76176
Burada da sabit diskin kapasite ve teknolojisini soruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76177
Burada da marka tercihimizi soruyor. Çünkü hangi markayı istiyorsak o marka bilgisayarları gösterecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 76178
Ekli dosyayı görüntüle 76179
Evet, sonunda da bize uygun olan bilgisayarları gösteriyor. Söylediğim gibi bütçenize göre ayarlamak istiyorsanız uzman diyin. Ekran kartı, işlemci tercihlerinizi kendiniz belirlediğiniz için. Tabiki bütçenizi ayarlamak istemiyorsanız da bu seçeneği söyleyebilirsiniz. Yapay Zeka Zeki bukadardı.
Ekli dosyayı görüntüle 76180
Sevgili MCTR üyeleri, konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir konuda görüşmek üzere.
Saygılarımla Gökdeniz.
Ekli dosyayı görüntüle 76181