Inclodead
Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Hepiniz farkındasınızdır ki yapay zeka birçoğumuzun oldukça işine yarıyor; log yorumlama, kodlama konusunda yardım ve hatta günlük hayatta da işimize oldukça yaradığı noktalar mevcut. Fakat neden forumda örneğin, '1000DEV Heykeli nasıl yapılır detaylı anlat > MC-TR > CTRL V' şeklinde açılan konulara bir engel getirilmiyor? Bir diğer nokta ise sanki dünyaları fethetmiş gibi yorumlar yapılması: 'OOOO çok iyi konu, çok güzel yazmışsın, eline emeğine sağlık' falan... İlginçtir ki bu yorumların, sadece yorum kasmak için atıldığı veya konuların sırf açılmak için açıldığı oldukça aşikar. Forumun refah seviyesine önem vermeden bu tarz davranışlara müsamaha gösterilmeye devam edilirse, burası ismi lazım değil, kalite olarak sınıfta kalmış forumlara dönmeye başlayacaktır, hatta belki de başlamıştır.
Ben bizzat gerek günlük hayatımda gerek forum üzerinde hızlı yazdığım ve imla kurallarına dikkat etmediğim zamanlarda ya da yaptığım yazım yanlışlarını düzeltmesi için yapay zekadan destek alıyorum. Özellikle %65 klavyeye geçtiğimden beri oldukça yararı dokundu (Bu noktalama işaretleri nasıl yapılıyor?!). Her neyse, umarım bir çözüme kavuşturulur. Yıllarımızı verdiğimiz forumun bu şekilde ölüme terk edilmesi oldukça üzücü...
Ben bizzat gerek günlük hayatımda gerek forum üzerinde hızlı yazdığım ve imla kurallarına dikkat etmediğim zamanlarda ya da yaptığım yazım yanlışlarını düzeltmesi için yapay zekadan destek alıyorum. Özellikle %65 klavyeye geçtiğimden beri oldukça yararı dokundu (Bu noktalama işaretleri nasıl yapılıyor?!). Her neyse, umarım bir çözüme kavuşturulur. Yıllarımızı verdiğimiz forumun bu şekilde ölüme terk edilmesi oldukça üzücü...