Tanıtım Yapay Zeka destekli küfür koruma plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lawrensdev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
36
Minecraft
lawrensxrd

Discord:

lawrensxrd

Minecraft Sürümleri
1.13 Üstü tüm sürümler
YapayZekaDestekliKufurEngel
(görseldeki küfür için özür dilerim.)​

Google'nin ücretsiz yapay zekası olan Gemma-3 modelini kullandım
böylece ChatGPT gibi apilere para ödeme zorunluluğu gerektirmez
tamamen ücretsiz kullanıma açıktır.

Sunucunun göndereceği komut - mesajlar config.yml üzerinden editlenebilir.
sad.webp

image.webp

Küfürler 3 dereceye ayrılır

1.Derece -> En ağır küfürler dini, milli
2.Derece -> Ailevi vb.
3.Derece -> Sıradan Küfürler​

Google API Key alma;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buraya giriyoruz ve bir google hesabına giriş yapıyoruz.

Ekran Alıntısı.webp

Görselde belirttiğim "Create API key" tuşuna basıyoruz

Ekran Alıntısı.webp

Gelen API keyi kopyalayıp eklentinin config kısmında yer alan
api-key: "YOUR_API_KEY_HERE" kısmına yapıştırıyoruz
Sunucuyu yeniden başlatıyoruz ve hazır.

Config Dosyası

Kod:
api-key: "YOUR_API_KEY_HERE" #Google API Key alma sitesi https://aistudio.google.com/apikey?hl=tr
prefix: "&8[&cKufurEngel&8] "
commands:
  degree1: "ban %player% PatronStudio 1.Derece" #EN AĞIR CEZA DİNİ MİLLİ KÜFÜRLER
  degree2: "ban %player% PatronStudio 2.Derece" #AİLEVİ KÜFÜR VE BENZERİ
  degree3: "ban %player% PatronStudio 3.Derece" #BASİT KÜFÜRLER
  only-players: "&cBu komut sadece oyuncular tarafından kullanılabilir!"
  usage: "&cKullanım: /report kufur <oyuncu>"
  player-not-found: "&cOyuncu bulunamadı!"
  no-messages: "&cBu oyuncunun son mesajları bulunamadı!"
  api-error: "&cAPI hatası oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyin."
  report-result:
    degree1: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda 1. derece küfür tespit edildi."
    degree2: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda 2. derece küfür tespit edildi."
    degree3: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda 3. derece küfür tespit edildi."
    generic: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda küfür tespit edildi."
    no-profanity: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda küfür tespit edilmedi."

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• sad.webp
    sad.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 76
  • Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
YapayZekaDestekliKufurEngel
(görseldeki küfür için özür dilerim.)​

Google'nin ücretsiz yapay zekası olan Gemma-3 modelini kullandım
böylece ChatGPT gibi apilere para ödeme zorunluluğu gerektirmez
tamamen ücretsiz kullanıma açıktır.

Sunucunun göndereceği komut - mesajlar config.yml üzerinden editlenebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 266282

Ekli dosyayı görüntüle 266283

Küfürler 3 dereceye ayrılır

1.Derece -> En ağır küfürler dini, milli
2.Derece -> Ailevi vb.
3.Derece -> Sıradan Küfürler​

Google API Key alma;

Buraya giriyoruz ve bir google hesabına giriş yapıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 266284
Görselde belirttiğim "Create API key" tuşuna basıyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 266286
Gelen API keyi kopyalayıp eklentinin config kısmında yer alan
api-key: "YOUR_API_KEY_HERE" kısmına yapıştırıyoruz
Sunucuyu yeniden başlatıyoruz ve hazır.

Config Dosyası

Kod:
api-key: "YOUR_API_KEY_HERE" #Google API Key alma sitesi https://aistudio.google.com/apikey?hl=tr
prefix: "&8[&cKufurEngel&8] "
commands:
  degree1: "ban %player% PatronStudio - discord.gg/BfwMvBPfR7 1.Derece" #EN AĞIR CEZA DİNİ MİLLİ KÜFÜRLER
  degree2: "ban %player% PatronStudio - discord.gg/BfwMvBPfR7 2.Derece" #AİLEVİ KÜFÜR VE BENZERİ
  degree3: "ban %player% PatronStudio - discord.gg/BfwMvBPfR7 3.Derece" #BASİT KÜFÜRLER
  only-players: "&cBu komut sadece oyuncular tarafından kullanılabilir!"
  usage: "&cKullanım: /report kufur <oyuncu>"
  player-not-found: "&cOyuncu bulunamadı!"
  no-messages: "&cBu oyuncunun son mesajları bulunamadı!"
  api-error: "&cAPI hatası oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyin."
  report-result:
    degree1: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda 1. derece küfür tespit edildi."
    degree2: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda 2. derece küfür tespit edildi."
    degree3: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda 3. derece küfür tespit edildi."
    generic: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda küfür tespit edildi."
    no-profanity: "&aRaporunuz işlendi: %player% oyuncusunda küfür tespit edilmedi."

Github Linki (Eklenecek)​
çok güzel olmuş eline sağlık

not : böyle sistemler görünce ( yapay zeka ile tespit ) aklıma cr'nin yapay zekalı anticheat sistemi geliyor :d

Son düzenleme:
Her chat mesajı atıldığında tetikleniyor mu? Öyle ise main threadi API'dan cevap alcam diye sürekli olarak çok bekletmez mi?

Edit: komutla calısıyomus anladıgım kadarıyla, ama sanki o da main threadi cok bekletebilir (ai hic kullanmadım ondan yanlıs olabilirim)

Her chat mesajı atıldığında tetikleniyor mu? Öyle ise main threadi API'dan cevap alcam diye sürekli olarak çok bekletmez mi?

Edit: komutla calısıyomus anladıgım kadarıyla, ama sanki o da main threadi cok bekletebilir (ai hic kullanmadım ondan yanlıs olabilirim)
hayur sadece reportla calisiyor maksimum 2 saniye bekletiyor

Hocam gayet güzel plugin olmus ancak api url yi confige ekleseydiniz daha hoş olabilirdi

Not : kullanıcak kişiler kullanıcağı modelde lütfen küfür testi yapmanızı şiddetle öneririm istediğiniz modeli kendiniz test ederek seçmeniz gerekiyor bazen kişiler farklı modelleri tercih edebiliyor

Hocam biz bunu satıyoruz, lütfen bidaha yapma :sohappy: :thinking::smirking:

Hocam gayet güzel plugin olmus ancak api url yi confige ekleseydiniz daha hoş olabilirdi

Not : kullanıcak kişiler kullanıcağı modelde lütfen küfür testi yapmanızı şiddetle öneririm istediğiniz modeli kendiniz test ederek seçmeniz gerekiyor bazen kişiler farklı modelleri tercih edebiliyor
aslında promptu ve googlenin izin verdiği tüm apileri kullanılabilcek halde yapıcaktım fakat sanırım sınırsız tek bu modeli varmış oyüzden değişmeye gerek kalmaz diye böyle yaptım promptuda yapay zekaya güzelce anlattım güzel prompt yaptı, recaftan vs. promptu okuyup düzenleyebilir isteyen kişi

Hocam biz bunu satıyoruz, lütfen bidaha yapma :sohappy: :thinking::smirking:
bu tarz basit pluginlerin türkiye pazarında ücretli satılmasını saçma buluyorum açıkcası sizin sattığınızı bile bile çıkarmadım buarada yanlış anlaşılmasın.

Gayet başarılı ve üzerine düşünülmüş bir eklenti, ücretsiz olması da şaşırtıcı.

aslında promptu ve googlenin izin verdiği tüm apileri kullanılabilcek halde yapıcaktım fakat sanırım sınırsız tek bu modeli varmış oyüzden değişmeye gerek kalmaz diye böyle yaptım promptuda yapay zekaya güzelce anlattım güzel prompt yaptı, recaftan vs. promptu okuyup düzenleyebilir isteyen kişi

bu tarz basit pluginlerin türkiye pazarında ücretli satılmasını saçma buluyorum açıkcası sizin sattığınızı bile bile çıkarmadım buarada yanlış anlaşılmasın.
O yüzden Türkiye pazarında satmıyoruz hocam, ve biz bu ürünü yaptığımız da yoktu bu tarz açıkcası varyasyonları olsaydı muhtemelen yapmazdık.
Satışa sunduğum bir ürünü birisi aynısını yapıp ücretsiz olarak paylaşsa tasarım ürünlerimiz haricinde bunu takdir ederim

Gaytet Başarılı ,4 AI destekli MagAIDeluxFree de yakında pazarda olucak böyle eklentileri görmek heleki ücretsiz halde görmek çok güzel.

O yüzden Türkiye pazarında satmıyoruz hocam, ve biz bu ürünü yaptığımız da yoktu bu tarz açıkcası varyasyonları olsaydı muhtemelen yapmazdık.
Satışa sunduğum bir ürünü birisi aynısını yapıp ücretsiz olarak paylaşsa tasarım ürünlerimiz haricinde bunu takdir ederim
Gaytet Başarılı ,4 AI destekli MagAIDeluxFree de yakında pazarda olucak böyle eklentileri görmek heleki ücretsiz halde görmek çok güzel.
teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl