Çözüldü Yapamıyorum Gençler Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McEnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 391
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McEnes

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Arkadaşlar neredeyse 2 haftadır bi skript yazıyorum ama başaramıyorum hep bir hata çıkıyor ve sonunda buraya geldim. İstediğim şey bedwars gibi
Örnek: /bedwars create,delete,setlobby.... gibi komutlar olucak. 2 Takım olucak sadece. List variable beni çok zorluyo eğer hepsini yapmazsanız bile en azında bir iki örnek gösterin.

Eğer bedwars istiyorsanız:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer kendi özel oyununuzu yapacaksanız java öğrenip pluginle yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Variablelar hakkında:
{x::*} ile bir liste oluşturursunuz; bu listeye değer atamak yerine listeye değer ekleyebilir, bu listeyi silmek yerine (silerseniz içindeki tüm veriler de silinir) listeden değer çıkartabilirsiniz. Buna array de diyebiliriz.
{x.x} ile bir değişken oluşturursunuz; bu değişkendir bir liste değildir. İçine değer ekleyemezsiniz fakat değişkenin kendi değerini ayarlayabilirsiniz. Bu değerleri bir liste (array) içine ekleyebilirsiniz.
Örnekler:
Kod:
#Liste değişkenine player değerini ekleme:
add player to {liste::*}

#Liste değişkeninden player değerini çıkarma:
remove player from {liste::*}

#Değişken ayarlama:
set {değişkenler.x} to player

#Değişkeni ve altındaki değerleri silme:
delete {liste::*}

#Değişkeni silme:
delete {değişkenler.x}
Skript Variables hakkında yardım alabileceğiniz yerler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca isteklerinizin hepsini ücretsiz yapacak birisi var mıdır bilmiyorum, en iyisi öğrenip yapmak zaten bir eksik olsa düzeltemeyeceğiniz şeyin size yararı olmaz

Eğer bedwars istiyorsanız:

Eğer kendi özel oyununuzu yapacaksanız java öğrenip pluginle yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Variablelar hakkında:
{x::*} ile bir liste oluşturursunuz; bu listeye değer atamak yerine listeye değer ekleyebilir, bu listeyi silmek yerine (silerseniz içindeki tüm veriler de silinir) listeden değer çıkartabilirsiniz. Buna array de diyebiliriz.
{x.x} ile bir değişken oluşturursunuz; bu değişkendir bir liste değildir. İçine değer ekleyemezsiniz fakat değişkenin kendi değerini ayarlayabilirsiniz. Bu değerleri bir liste (array) içine ekleyebilirsiniz.
Örnekler:
Kod:
#Liste değişkenine player değerini ekleme:
add player to {liste::*}

#Liste değişkeninden player değerini çıkarma:
remove player from {liste::*}

#Değişken ayarlama:
set {değişkenler.x} to player

#Değişkeni ve altındaki değerleri silme:
delete {liste::*}

#Değişkeni silme:
delete {değişkenler.x}
Skript Variables hakkında yardım alabileceğiniz yerler:

Ayrıca isteklerinizin hepsini ücretsiz yapacak birisi var mıdır bilmiyorum, en iyisi öğrenip yapmak zaten bir eksik olsa düzeltemeyeceğiniz şeyin size yararı olmaz
Teşekkür Ederim. Yeniden yazmaya başlıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl