Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüYanlış zamanlı sohbet paketi alındı. Sistem tarihiniz mi değişti? Hatası
Merhaba değerli forum üyeleri 1.19.4 sürümünde olan sunucumda 1.21 sürümü ile biri girip sohbete komut dışında birşey yazdığında Yanlış zamanlı sohbet paketi alındı. Sistem tarihiniz mi değişti? hatasını alıyorum napabilirim. Lütfen yardım edin.
eklentisini kullanmayı deneyin. Bir diğer çözüm ise kullandığınız forkun .ymlsindeki disable-check-out-of-order-command: true ayarını : false den : true'ya çekiniz.
Merhaba değerli forum üyeleri 1.19.4 sürümünde olan sunucumda 1.21 sürümü ile biri girip sohbete komut dışında birşey yazdığında Yanlış zamanlı sohbet paketi alındı. Sistem tarihiniz mi değişti? hatasını alıyorum napabilirim. Lütfen yardım edin.
Sunucu saatine uygun bir saati mevcut olmayabilir veya bilgisayar saati normalden farklı bir saattedir. Örneğin şu an yazdığım mesaj 11:07 19.05.2025, bu tarihten çok önce(02.05.2025) veya çok sonra(03.06.2025) yazsam sorunlar çıkabilir belki de mesaj göndermezdi hatta siteye de giremezdim.