» YANGO • Xenforo Minecraft Teması | SATIŞLAR DURDURULDU

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

SATIŞLAR DURDURULDU!!!

5b4JyO.jpg

NOT: Fiyatların neden bu kadar yüksek olduğunu sorabilirsiniz. Fiyatların yüksek olma sebebi gerçekten çok uğraştırıcı bir iş. Bu temayı yapabilmek için birçok kişi ile irtiabata geçtim ve birçok kişiden yardım aldım.

NOT2: Tema Xenith ve U.IX üzerine yapılmıştır. Tema lisanslıdır. Yakında farklı bir versiyonu çıkacak.

İNDİRİM 1 HAFTA GEÇERLİDİR!​

Son düzenleme:
Açıkçası pek 120-170 TL hak edebileceğini düşünmüyorum. Önceki konunuzda geliştirmenizi ummuştum fakat pek bir farklılık görmedim.

Açıkçası pek 120-170 TL hak edebileceğini düşünmüyorum. Önceki konunuzda geliştirmenizi ummuştum fakat pek bir farklılık görmedim.
Uzaktan öyle görünebilir fakat sizlere tema dışında verdiğim eklentilerde mevcut. Tek tema olarak algılamayın. Full kurulumun içinde neler olduğuna dair fikriniz var mı ? Bu yüzden özelden ulaşarak detaylıca bilgi alabilirsiniz. Yakında tek bu tema olmayacak, bu temayı alanlar V2 den indirimli bir şekilde yararlanabilecek. Arkadaşlarımın çoğu yabancı sitelerde 150 dolara veya daha yükseğe satıyorlar. PayPal kullanamadığım için satışta zorlanıyorum. Dolar üzerinden hesaplarsam tema fiyatlarını gayet uyguna sattığımı düşünüyorum.

Ekleme: Yakında custom tema satışı ile sizin isteğinize göre tema yapıcam ve fiyat sizin isteğinize göre değişecek.

Uzaktan öyle görünebilir fakat sizlere tema dışında verdiğim eklentilerde mevcut. Tek tema olarak algılamayın. Full kurulumun içinde neler olduğuna dair fikriniz var mı ? Bu yüzden özelden ulaşarak detaylıca bilgi alabilirsiniz. Yakında tek bu tema olmayacak, bu temayı alanlar V2 den indirimli bir şekilde yararlanabilecek. Arkadaşlarımın çoğu yabancı sitelerde 150 dolara veya daha yükseğe satıyorlar. PayPal kullanamadığım için satışta zorlanıyorum. Dolar üzerinden hesaplarsam tema fiyatlarını gayet uyguna sattığımı düşünüyorum.
Eğer durum böyleyse özürlerimi sunarım. Fakat bence en azından basitçe fikir yürütebileceğim bilgileri konu üzerinden vermeliydin. Hiç yoksa birkaç ipucu bırakmalıydın ki ben temanın bundan ibaret olduğunu düşünmeyeyim. Sonuçta satın almayacağım bir tema için gidip özelden bilgi mesajı atmam.

Eğer durum böyleyse özürlerimi sunarım. Fakat bence en azından basitçe fikir yürütebileceğim bilgileri konu üzerinden vermeliydin. Hiç yoksa birkaç ipucu bırakmalıydın ki ben temanın bundan ibaret olduğunu düşünmeyeyim. Sonuçta satın almayacağım bir tema için gidip özelden bilgi mesajı atmam.
Zaten amacım da bu, insanlarda bu kadar basit görünen bir şey neden bu kadar pahalı sorusu oluşturmak istiyorum akıllarında. Zaten özelden ulaşan herkes demo sayfasından temayı inceleyebilecek. Bana ulaşması demek kesin alacağı anlamına gelemez. Bakar inceler öğrenir uygunsa alır. Yorumun için ben teşekkür ederim. Sana verdiğim cevapla insanlar anlatmak istediğimi anlayabilirler belki.

Güzele benziyor iyi satışlar ;)

Güzel hoşuma gitti tema. Daha iyi temalar yapabilirsin. Başarılar

Hoş hoş olmuş, iyi satışlar.

Tasarımı çok iyi.

Tema gayet hoş ve sadece olmuş, Başarılar

Hoş hoş olmuş, iyi satışlar.
Teşekkürler, eğer merak ettiyseniz daha detaylı bilgi almak için özelden ulaşabilirsiniz. İyi günler.
Tasarımı çok iyi.
Teşekkürler, eğer merak ettiyseniz daha detaylı bilgi almak için özelden ulaşabilirsiniz. İyi günler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tema gayet hoş ve sadece olmuş, Başarılar
Teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

• Güncelleme:
- İlk 1 hafta indirim bitmiştir.
- Konu tasarımı PC olmadığı için güncellenememektedir.

• Fiyat Değişiklikleri:
- İndirim bittiği için ilk paket 150tl, full paket 200tl olmuştur.

Son düzenleme:
Bu fiyata heleki türkiye de çok ama çok zor ha website tasarimi ve benzeri konular türkiye de fazla gelişmiş olsaydi belki satabilirdin ek olarak yanliş anlamani istemem ama bir tema olarak görmiyorum eklentileri de varsaysak bile 200 tl aşiri bir miktar çünki belirli kişiler hazir script satişi yaparak 100 ve 150 tl ye satiyorlar ve gayet de iyi satiş yapiyorlar bence yerin de olsam hazir bir script yapmaya yönelirdim başarilar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl