Yangın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeNyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 949
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeNyx

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
109
Bildiğiniz kadarıyla ülkede ki çoğu şehirde çok büyük yangınlar var şu anda alınan haberlere göre Bodrum'da otellerin olduğu kısımda yangın çıkmış ve otellere girmiş şekilde. Yangın olan yerlerde ki elektrik santralleri de tehlike durumunda maalesef. Yangınları kundaklayarak çıkarttıklarını düşünüyorum çoğu kişi gibi. İnşallah yangınları çabucak söndürürler sizlerin fikirleri neler bekliyorum.

Durum kötü, bugün Antalyaya yolculuk yaparken Manavgat'ın yanından geçtim. Dumandan göz gözü görmüyor, sıcaklık daha da artmış.. ülkemizin ciğerleri yanıyor :(
Inşallah bir an önce kontrol altına alınır.

Durum kötü, bugün Antalyaya yolculuk yaparken Manavgat'ın yanından geçtim. Dumandan göz gözü görmüyor, sıcaklık daha da artmış.. ülkemizin ciğerleri yanıyor :(
Inşallah bir an önce kontrol altına alınır.
İnşallah bir an önce kontrol altına alınır. Yakanları umarım buluruz inşallah buluruz. Gerçekten çok kötü umarım petrol ofislerine ve elektrik santrallerine gelmez.

Çok kötü bir durum haberlerde rastlıyoruz üzülüyoruz açıkcası. Hala kontrol altına alınamadı diye biliyorum. Umarım en kısa zamanda kontrol altına alabilirler.
Herkesin durumu vahim açıkcası, Türkiye yanıyor malesef :(
Allah yar ve yardımcıları olsun...

Çok kötü bir durum haberlerde rastlıyoruz üzülüyoruz açıkcası. Hala kontrol altına alınamadı diye biliyorum. Umarım en kısa zamanda kontrol altına alabilirler.
Herkesin durumu vahim açıkcası, Türkiye yanıyor malesef :(
Allah yar ve yardımcıları olsun...
İnşallah. Gerçekten her haber geldiğinde üzülüyorum. Otelleri tahliye ettiler diye duydum umarım hızla söndürülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl