[YAKINDA] SPARKLES SURVIVAL│2 Kademe Zindan│30 Seviye│Özelleştirilmiş Eşyalar│Yetenekler│1300+ Görev│Mevsim Yaratıkları│Balıkçılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Destiny

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
194

Discord:

cha_chapman

Herkese selam. Üzerinde çalışıp emek verdiğimiz survival sunucumuzda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. SparklesMC'yi yaparken günümüz survival serverlarından farklı bir VIP sistemi oluşturmak istedik.
Artı olarak oyuna çeşitli özel eşyalar ekledik fakat bunu survivalı bozmayacak şekilde yaptık. Kısaca günümüz survival sunucularında bir oyuncu olarak neyi beğenmiyorsak düzenleyip oynanabilir hale getirdik. Umarız beğenirsiniz.

giriş.jpg
hakkımızda.jpg
sistemler sayfa1.jpg
sistemler sayfa2.jpg
görseller.jpg

Zindanlar Tanıtım Videomuz:

Moderatör tarafından düzenlendi:
Haritalar Gelişmeli.

Konu tasarımı biraz daha geliştirilmeli, sunucuya bir ara girip bakacağım

Dev güncelleme yapıldı:

- VIP sistemi değişti

- Kaynak paketi güncellendi. (Spawner kazması ve Geri Ekici gibi özel eşyaların görünümleri değişti.)
- Yetenek sistemi eklendi.
- Kasaların içerikleri düzenlendi.
- Yeni görev bölümü aktif edildi.

- Seviyelerin gereksinimleri ve kazanımları düzenlendi.

ve daha fazlası...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Fikrinizi sunun 5 site kredisi kazanın etkinliği başlamıştır!

Etkinliğin amacı sunucu için orijinal fikirlerinizi bizimle paylaşıyorsunuz ve biz de uygun görürsek fikirlerinizi sunucuda uyguluyoruz ve size bunun karşılığında küçük bir hediye veriyoruz.

Detaylara discord sunucumuzdan erişebilirsiniz.
/

Farklı bir forum üyesinin yaptığı olumsuz yorum üzerine gerçekten sunucu sıkıcı mı değil mi görmek için geçtiğimiz gece ve bu sabah sunucuda bir süre oynadım. Sunucu sıkıcı değil. Oynadığım süre boyunca çok keyif aldım. Sunucuya bilmeden girdiğim için etrafta gezdiğimde, maden kırdığımda, canavar kestiğimde, koştuğumda vs. bazı şeyleri tamamladığımı öğrendim. Tamamladığım bu görevler (yanlışım varsa özür dilerim) sayesinde bazı özelliklerimin de arttığını gördüm. Oyuna girdiğimden beri hep madende gezdim, dış dünya hakkında pek yorum yapamayacağım lakin kısa süreli de olsa dış dünyada kaldığımda güzel özellikler bulunuyordu. Ayrıca ItemsAdder sunucuya ayrı bir hava katmış. Para kazanmak tam tadında, ayrıca zindan gibi sistemler varmış fakat seviyem yetmediği için deneyemedim. Her sunucuda olduğu gibi tek tük sıkıntılar var lakin bunlar zaman içerisinde geçer diye umuyorum.

Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz, başarılar dilerim.

Farklı bir forum üyesinin yaptığı olumsuz yorum üzerine gerçekten sunucu sıkıcı mı değil mi görmek için geçtiğimiz gece ve bu sabah sunucuda bir süre oynadım. Sunucu sıkıcı değil. Oynadığım süre boyunca çok keyif aldım. Sunucuya bilmeden girdiğim için etrafta gezdiğimde, maden kırdığımda, canavar kestiğimde, koştuğumda vs. bazı şeyleri tamamladığımı öğrendim. Tamamladığım bu görevler (yanlışım varsa özür dilerim) sayesinde bazı özelliklerimin de arttığını gördüm. Oyuna girdiğimden beri hep madende gezdim, dış dünya hakkında pek yorum yapamayacağım lakin kısa süreli de olsa dış dünyada kaldığımda güzel özellikler bulunuyordu. Ayrıca ItemsAdder sunucuya ayrı bir hava katmış. Para kazanmak tam tadında, ayrıca zindan gibi sistemler varmış fakat seviyem yetmediği için deneyemedim. Her sunucuda olduğu gibi tek tük sıkıntılar var lakin bunlar zaman içerisinde geçer diye umuyorum.

Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz, başarılar dilerim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Garp Bey. Öncelikle sunucuda itemsadder eklentisi bulunmamakta eşyaları eklentisiz bir şekilde kaynak paketiyle ekledik. Elbette sıkıntılar olabiliyor zamanla geliştiriyoruz durmadan. Zindanlar içinizde kaldıysa bir ara haber vererek girin size bir tur attırayım :) O zamana kadar videosunu inceleyebilirsiniz.

SparklesMC 1. FFA Etkinliği

Amacı:
Etkinliğin amacı daha önceden katılımını bildirmiş oyuncuları belirli bir bölgeye toplayıp savaşmalarını sağlamak. Tüm düşmanları öldürüp sona kalan oyuncu ise büyük ödülün sahibi olur.

Ödül:
Sizleri bu etkinliğe teşvik etmek için güzel bir ödül vermemiz gerektiğini düşündük bu sebeple;

➣ 1. Oyuncuya › 20 site kredisi + seçeceği 1 doğurucu + seçeceği 1 kasa anahtarı
➣ 2. Oyuncuya › 10 site kredisi + seçeceği 1 kasa anahtarı
➣ 3. Oyuncuya › 10 site kredisi
➣ Tüm katılımcılara 1x etkinlik kasası anahtarı

Ne zaman?
FFA Etkinliği, 09.08.2022 (Yarın) saat 21.30'da yapılacaktır. Detaylar için

Sunucumuz 1 haftalık sürüm değişikliği bakımına alınmıştır.

Sistemler güncellenecek ve dünya sıfırlanacaktır. Gelişmelerden haberdar olmak için
gelmeyi unutmayın!

Sunucumuz 1 haftalık sürüm değişikliği bakımına alınmıştır.

Sistemler güncellenecek ve dünya sıfırlanacaktır. Gelişmelerden haberdar olmak için
gelmeyi unutmayın!
Güncelleme sonrası sunucuda oynamak için sabırsızlanıyorum! İyi çalışmalar kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl