Yakında Hizmetinizde

Çokmu amatörce

• orta

Oy: 0 0,0%
  • hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eliştiriyi kişisel yapıcagına diğer arkadaşlar gibi geliştirilmesi gereken yerleri yazsaydın ben bu yazıyı yazmıyor olurdum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
haklısın, özür dilerim

Biz girdimiz zaman sadece sunucuya göz atmaya whitelist kapalıydı denedik hesabınıza direk erişebiliyoruz hatta oraya not bıraktık yardım'a ihtiyaçınız var ise diye bu arada sunucunuzda whitelist açık olsa bile gene sunucunuza kötü niyetli insanlar zarar verir kurucu veya yetkili ismiyle girip (belirtmişsiniz en üstte) oyuna authme plugini olmadığından direk OP yetkisi olan hesaba giriş yapabilir bence şuan yükleyin.
dediğiniz gibi olmus biri kendine op almıs benle dalga geçiyordu

Build ve sistem konusunda geliştirmelisiniz kendinizi has ve özgü birşeyler yapmalısınız vesselam .

Geliştirilmeli....

Merhabalar iyi akşamlar dilerim konu tasarımı hakkında hiç konuşmucam bile. sunucunuz çok klasik eski (tutmaz) buildler baya kötü bir durumda, anladığım kadarıylada fazla bilginiz yok size yardımcı olabilirim (8 yıllık tecrübe) discord: BatuBskn0#4123

Hocam warplar felan resmen 2012'den kalma bence baya bi geliştirmeniz lazım sunucuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl