Yakında Hizmetinizde

Çokmu amatörce

• orta

Oy: 0 0,0%
  • hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnlyDarkness

Retired Bartender
Emektar
MinePass
Elmaslar
210
Discord İzni
Minecraft
OnlyDarknesss

Discord:

OnlyDarknesss#0932

70471

KURUCULAR:

sunucu sahibi: ontflex

70340

kurucu: ProSoilder0908

70341

asistan: FurkanYT

70342

Rehber: SonShitsu

70343

WARPLAR

SPAWN

70344

LAPİS

70345

EDIT

70346

HAMMADDE

70347

KASALAR

70348

IntelCore.keyubu.com

NOT: BU AÇTIGIM İLK KONU OLDUGU İÇİN ÇOK AMATÖRCE Bİ YANLIŞIM OLDU İSE AFFOLA

70349

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

DİĞER WARPLAR YAKINDA EKLENECEKTİR

Sunucunuz kişiden kişiye göre değişir fakat bana göre çok eski ve ayrıca geliştirilmeli hem harita hemde eklenti konusunda ve sunucunuz açılmadan projesini söylemenizi önermem sistemlerinizi çalabilirler son olarak skript kullanırsanız çok iyi performans alacağınızı sanmıyorum elinizden geldikçe skripten kaçının eğer bütçeniz var ise harita ve plugin paketi alabilirsiniz. Başarılar...

Sunucunuz kişiden kişiye göre değişir fakat bana göre çok eski ve ayrıca geliştirilmeli hem harita hemde eklenti konusunda ve sunucunuz açılmadan projesini söylemenizi önermem sistemlerinizi çalabilirler son olarak skript kullanırsanız çok iyi performans alacağınızı sanmıyorum elinizden geldikçe skripten kaçının eğer bütçeniz var ise harita ve plugin paketi alabilirsiniz. Başarılar...
önemli yorumun için teşekkürler dikkat edeceğim

map ve plugin konusunda suanlık ekibim daha tamam değil zaten ilk baştaki yazıda yazdıgım gibi sizlerin öneri ve isteklerine göre sistemler ekliyeceğim çünkü kimine göre kötü kimine göre iyi olsun istemiyorum

Sunucu çok amatör gözüküyor haritalar çok klasik kare, dikdörtgen haritalar yerine daha oval şekillerde ayrıntılı yapabilirsiniz, tasarımı geliştirmeniz gerek ve daha açıklayıcı yapabilirsiniz işin ucunu sıkı tutun bırakmazsanız faydasını alırsınız bırakırsanız daha da tutamazsınız başarılar.

Sunucu çok amatör gözüküyor haritalar çok klasik kare, dikdörtgen haritalar yerine daha oval şekillerde ayrıntılı yapabilirsiniz, tasarımı geliştirmeniz gerek ve daha açıklayıcı yapabilirsiniz işin ucunu sıkı tutun bırakmazsanız faydasını alırsınız bırakırsanız daha da tutamazsınız başarılar.
yorumunuzu dikkate alıcagım önerileriniz için teşekkürler

Güzel, fakat geliştirilmesi lazım. Discord üzerinden iletişime geçebilir misiniz? Sizin linkiniz çalışmıyor çünkü.
Discord: FatihBugraUYANIK#7931

Bro, bu warplar ne koymaya utanmadın mı ya

Çok eksik var ama yeni olduğunuzu belirtmişsiniz, çok geliştirilmesi gerek başarılar..

Sunucu bana ülkemizde ilk açılan Minecraft sunucularını yansıttı. Bence daha profesyonel haritalar ve eklentiler yapabilirsiniz.

Selam Sunucunda Authme Plugini Yok Başka Kötü Niyetli İnsalar Sunucunuza Sizin Hesap İsminiz İle Girip Full Yetki Erişimi Sağlayabilir.Authme Plugini Yükleyin

Selam Sunucunda Authme Plugini Yok Başka Kötü Niyetli İnsalar Sunucunuza Sizin Hesap İsminiz İle Girip Full Yetki Erişimi Sağlayabilir.Authme Plugini Yükleyin
authme neden yok hemen açıklıyım hala sunucu üzerinde çalısmaktayız her girdipimizde şifre yazmaktan bıktık wh acık zaten şuan

Güzel, fakat geliştirilmesi lazım. Discord üzerinden iletişime geçebilir misiniz? Sizin linkiniz çalışmıyor çünkü.
Discord: FatihBugraUYANIK#7931
istek yollanmıstır.!

Biz girdimiz zaman sadece sunucuya göz atmaya whitelist kapalıydı denedik hesabınıza direk erişebiliyoruz hatta oraya not bıraktık yardım'a ihtiyaçınız var ise diye bu arada sunucunuzda whitelist açık olsa bile gene sunucunuza kötü niyetli insanlar zarar verir kurucu veya yetkili ismiyle girip (belirtmişsiniz en üstte) oyuna authme plugini olmadığından direk OP yetkisi olan hesaba giriş yapabilir bence şuan yükleyin.

Bro, bu warplar ne koymaya utanmadın mı ya
eliştiriyi kişisel yapıcagına diğer arkadaşlar gibi geliştirilmesi gereken yerleri yazsaydın ben bu yazıyı yazmıyor olurdum

Biz girdimiz zaman sadece sunucuya göz atmaya whitelist kapalıydı denedik hesabınıza direk erişebiliyoruz hatta oraya not bıraktık yardım'a ihtiyaçınız var ise diye bu arada sunucunuzda whitelist açık olsa bile gene sunucunuza kötü niyetli insanlar zarar verir kurucu veya yetkili ismiyle girip (belirtmişsiniz en üstte) oyuna authme plugini olmadığından direk OP yetkisi olan hesaba giriş yapabilir bence şuan yükleyin.
iyiki söylediniz dikkat edeceğim şuan yüklüyorum

önemli değil sanırım yenisiniz bu işlerde yardım'a ihtiyacınız olursa discord pocan#9829

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl