Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öne ÇıkanYAKINDA ALPHA! - play.royalnexus.net - Sürekli eventler, devamlılık, yatırım, ticaret, tarih, şehirler ve dahası.. - 1.18'den 1.20.2'ye
Sürüm konusunda gelen görüşler doğrultusunda duruma göre 1.19.x-1.20.1 açmayı planlıyoruz fakat kesinliği olmadığı için duyurmamıştık. Her zaman bekleriz, gelirseniz oyunda bana ulaşın, size yardımcı olayım.
Tasarımınız oldukça hoş fakat sistemler kısmı ve genel olarak yazılar biraz küçük kalmış. Sunucunuzun genel konseptini beğendim, başarılarınızın devamını dilerim.
Serdar isimli kişiyi tanımasam bile ufak jestiniz oldukça güldürücü(pozitif anlamda), oldukça beğendim.
Tasarımınız oldukça hoş fakat sistemler kısmı ve genel olarak yazılar biraz küçük kalmış. Sunucunuzun genel konseptini beğendim, başarılarınızın devamını dilerim.
Serdar isimli kişiyi tanımasam bile ufak jestiniz oldukça güldürücü(pozitif anlamda), oldukça beğendim.
Tasarım konusunda yukarıda da belirttiğim gibi diğer tasarımlardan biraz daha farklı olsun diye direkt konunun içine giren bir tasarım yapmayı tercih ettim. Yazıları da zaten uzun olduğu için sadece merak edenler okuyacağından üzerine tıkladıklarını biliyorum. Yazıları büyütsem bile ben bile bu kadar yazıyı okumazdım, ama okuyanlar var tabii. Serdar açılıştan 1 gün sonra sunucumuzu buldu, şu an içkiyle alakalı rehberi o yazıyor ve halen oyuncumuz olarak saatlerce oynuyor.
Yorumunuz için teşekkürler. Ufak bilgilendirme Kritik bir sorun yaşadık. Sorunun detayları sitede paylaşılacaktır. Sunucu 07.09.2023 00:00 tarihinden aynı günün sabahı 07:00'a kadar bakımda kalacaktır. Beta 1.0 olarak toplu güncelleme notu ve durum bilgilendirmesi paylaşılacaktır. Sorundan etkilenen oyuncuların bize ulaşması önemle duyurulur. (Sorun şehir bankası, kişisel bakiyeniz ve kaydedilen evlerinizi kapsar) 07.09.2023 07:59 Edit:
Sunucuya girişler artık 1.18-1.20.1 arasına açıldı! Ayrıca hilecilerden el koyduğumuz materyaller ve vergilerden gelen paralar bu akşam 15 aktif gördüğümüzde çekilişle verilecektir.
Kanka bunun beğendiği bir sunucu yok forumda,nickini aratıp yazdıklarına baksan yeter aslında,takılması gereken biri olduğunu pek düşünmüyorum kendisiyle çelişiyor her yorumunda,
Sunucu yönetimi olarak bu mesajdan sonra ek bir cevap yazılmayacaktır, MC-TR yönetimine konuyla alakalı gerekli şikayet gönderilmiş bulunup durum kendilerince incelenmektedir. Yapılacak herhangi bir açıklama veya suçlamayı kabul etmiyor, sürecin sonuçlanmasını bekliyoruz.
Kanka bunun beğendiği bir sunucu yok forumda,nickini aratıp yazdıklarına baksan yeter aslında,takılması gereken biri olduğunu pek düşünmüyorum kendisiyle çelişiyor her yorumunda,
Durum güncellemesi vermeyecektim fakat konu başkaları tarafından uzatılmasın diye verme gereği duydum. MC-TR yönetimi tarafından bu ve kişinin yazdığı diğer konular incelendi, sonuç olarak da kişinin kasıtlı bir baltalama yaptığı görülüp mesajları kaldırıldı. Ben de şahsi olarak tespit ettiğim hesapları üzerinde inceleme yaptığımda kendisinin bir sunucu sahibi olduğunu gördüm. Tuhaf durum, neyse, başka bir habere geçelim.