Çözüldü Yakında açılacak olan faction sunucum için tavsiyeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fhalinkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.916
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
616
Minecraft
Fhalinkz

Discord:

Fhalinkz#6825

Yakında açılacak olan faction sunucumda viplere pek fazla özellik düşünemedim. Yani oyuncuların vip almasını sağlayacak neredeyse hiçbir şey yok. Bu konu hakkında bana biraz fikir verebilir misiniz?

Boşa Açma Kardeşim Önüne Gelen Saldırı Yapıyor Emeklerin Gitmesin.

Konu yeri yanlış.

Viplere normal serverlerdeki şeyler ver (kit, yazı rengi , tag) gibi bir süre sonra vip kitin var vayy yazın renkli vayy olmaya başlıyor psikoloji okumuyorum fakat içini dışını söktüm MC Türkiye nin

Bencede yanlış skript isteklerine açmalıydo değil mi??

Sunucusu hakkında soru soruyor buda desteğe girdiğinden dolayı "Minecraft Sunucu Destek" bölümüne açmasının daha doğru olacağını sanıyorum.

Sunucusu hakkında soru soruyor buda desteğe girdiğinden dolayı "Minecraft Sunucu Destek" bölümüne açmasının daha doğru olacağını sanıyorum.

Rapor Et bölümünden rapor edersen konumu taşıyacaklardır diye düşünüyorum ^^ bir daha ki sefer doğru konuyu açacağım :D

Rapor Et bölümünden rapor edersen konumu taşıyacaklardır diye düşünüyorum ^^ bir daha ki sefer doğru konuyu açacağım :D

:D ettim zaten dostum kusura bakma bu arada yani amacım kötü değil, yanlışlarla doğru yola gideriz biz anlarım.

Konudaki 9 yanıtın da işime yaramamasına üzülüyorum :(

Sunucu açmak artık bana mantıksız geliyor. Çünkü herkes aynı şeyi yapıyorlar ne kadar da gelişmiş deseler bile gördükleri sistemleri kendilerine göre yorumlayıp kendilerine göre ayarlıyorlar sonradan ben yaptım sen benden çaldın diyerek lekeleme ve karalama yapıyorlar. Artık sunucu işlerini bıraktım.

Sunucu açmak artık bana mantıksız geliyor. Çünkü herkes aynı şeyi yapıyorlar ne kadar da gelişmiş deseler bile gördükleri sistemleri kendilerine göre yorumlayıp kendilerine göre ayarlıyorlar sonradan ben yaptım sen benden çaldın diyerek lekeleme ve karalama yapıyorlar. Artık sunucu işlerini bıraktım.

Emin ol benim sunucumu görünce aynı şeyi demeyeceksin. Piyasada (gördüğüm kadarıyla) böyle bir faction sunucusu yok.

Sunucunun kendine has bir sistemi var. Şahsen ben oyuncu olsam mutlaka oynardım açacağım sunucuda. :D

Vip alan kişi kendini özel hissetmelidir. Belki vipmarket falan koyabilirsin. Renkli tag veya evcil hayvan falan verebilirsin. Biri vip alırsa chatte "%player% vip almıştır." gibi otomatik yazılırsa güzel gözükebilir. "/kit vip" olabilir.
Sadece viplerin girebileceği alanlar olabilir. Chatte renkli yazabilir. Spawnda vs. özel particles verilebilir. Vb. ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl