Yakın Zamanda Gerçekleşen Dolandırma Olayları ile İlgili

TechnicalSkin

Yazım Yöneticisi
Elmaslar
80
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri,
Bu duyuruda yakın zamanda gerçekleşen dolandırma olaylarıyla ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Bildiğiniz üzere satış yapmanız için hazırlanan bir Kaynaklar adlı bölümümüz var. Burada asıl konu yakın zamanda birkaç kişi forum üzerinde ücret karşılığında kaynak paketi, eklenti paketi almayı teklif etti, bazıları hazırlayıp verdi ama ücret vaadeden kişi ücreti ödemeyince bazı kişiler dolandırıldı. Bana bu olaylarla ilgili mesajlar geldiğinden şunu belirtmek istiyorum: Kaynaklar bölümü dışarısında gerçekleşen dolandırmalardan forumumuz sorumlu değildir ve herhangi bir işlem YAPMAYACAKTIR. Bununla ilgili kuralı http://www.mc-tr.com/konu/forum-kurallari.60/ konumuzda bulabilirsiniz(21. kural). Tabii kuralda belirtildiği gibi kaynaklar bölümümüzde bir dolandırma olursa, elimizden geleni yaparız. Bu yüzden forum üzerinde lütfen satış yapmaktan çekinin. Satışlarınızı kaynaklar bölümünde yapın.
Okuduğunuz için teşekkürler,
TechnicalSkin.

PayPal hesabımızdan 3 farklı 26 dolarlık işlemden ters ibraz mahsubundan toplamda 165 tl değerinde bakiye düşüşü yaşanmıştır. Avukatımız tarafından imzalı dilekçeler PayPal'a mail atıldı [email protected] mail adresine kayıtlı PayPal hesabının tüm logları 24 saat içerisinde bize iletilecek ve gerkeli işlemler hakkında dilekçe yazılıp resmi işlemler gerçekleştirilecektir.. Daha önce bizi böyle dolandırmaya çalışan bir şahısa resmi işlemleri başlatıp mağduriyet tazminatıyla 144 TL'lik işlem için toplamda 3749 TL tahsil ettik.. Saygılarımla 1Sunucum.Com İnternet Hizmetleri Santral : 0850 885 10 93 FAX : 0262 330 01 02

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl