Çözüldü YakanTop Plugin İstek ve fikir!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celil

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
1.499
Minecraft
Celilzzers

Discord:

Celil#3997

Yakantop mantigi olucak,
top atmak için bir eşya olucak sesde wither top atma sesi olur
Ortadaki kişi topu tutup can alması için eşya olucak gene
Herkezin can barı 3olucak eğer tutarsa 4can diye devam eder.
Kazanan 1Diamond fln alır .
Eğer plugin yapımcısıysanız size iyi bir fikir verdiysem +1 verirseniz sevinirim.
komutlar.
/yakantop yardim
/yakantop gir 1
/yakantop arenaolustur gibi olcak

Fikir fena deil ancak yapilmasi imkansiz denebilir. 1.si topu tutmasi ile carpmasi arasindaki farki algilatilamaz 2. Si malum minecraft blocklardan olusan bi oyun ve bunun icinde bi top yapmak imkansiz topu yuvarlanmasi vs yapilamaz bole bi oyun icin cok buyuk bi eksiklik olur ayrica bi oyuncunun yanlizca 2 block boyunda oldugunu dusunursek eger top die block firlaticak olursak oyuncunun yarisi kadar birseyden kacmasini bwklemek adil olmaz ;)

Bende zaten blok olarak havandan geçmesi blok olması iyi olur zaten yuvarlak diye bi

Fikir fena deil ancak yapilmasi imkansiz denebilir. 1.si topu tutmasi ile carpmasi arasindaki farki algilatilamaz 2. Si malum minecraft blocklardan olusan bi oyun ve bunun icinde bi top yapmak imkansiz topu yuvarlanmasi vs yapilamaz bole bi oyun icin cok buyuk bi eksiklik olur ayrica bi oyuncunun yanlizca 2 block boyunda oldugunu dusunursek eger top die block firlaticak olursak oyuncunun yarisi kadar birseyden kacmasini bwklemek adil olmaz ;)
katılıyorum :)

Yakantop mantigi olucak,
top atmak için bir eşya olucak sesde wither top atma sesi olur
Ortadaki kişi topu tutup can alması için eşya olucak gene
Herkezin can barı 3olucak eğer tutarsa 4can diye devam eder.
Kazanan 1Diamond fln alır .
Eğer plugin yapımcısıysanız size iyi bir fikir verdiysem +1 verirseniz sevinirim.
komutlar.
/yakantop yardim
/yakantop gir 1
/yakantop arenaolustur gibi olcak
Kardes fikir güzel lakin ben pluginer degilim ama pluginerlara söyle bir önerim var.Toplar kartopu olacak ve bir şekilde kartopu OİTC'deki gibi 1 vurusta ölecek.2 takim olacak mavi ve kirmizi (siz degistirirsiniz) bunlardan en son kalan kimse onun takimi kazanmiş olacak.Ama bu sadece fikir yapabilirseniz +1'leyin ^^

Birde şöyle birşey olabilir avatar plugini diye birşey var.Bu pluginde toprak bükücülügü sectiginizde bir özellik var kaya fırlatiyor.Bu kaya fırlatmadan yararlanarak güzel işler yapabilirsiniz.

Oyunda magma cream gibi itemlar var. Eğer bu Magma Cream itemine silah plugininde verildiği gibi bir özellik verilirse gayet uygulanabilir bir plugin olabilir. Ancak tutması biraz sıkıntı bir işlem. Nether'daki ghost'un attığı toplara vurarak geri gönderebiliyoruz ancak bu plugin şeklinde kodlanabilir mi? Sanmıyorum. Ancak mod olarak yapılabilir gibi duruyor ki sunucuya gelen herkesin indirmesi gerektiği için pek tutacağını sanmıyorum.

İyi fikir ama zor fikir.Pluginer biri yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl