YakamozSurvival | 1.8 |Meslek |Şans Kutusu | İpeksi | Köylü Takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starleo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
YakamozSurvival.png

Aramıza Katıl Server'in En Güçlüsü Sen Ol .
Her Hafta Birbirinden Güzel Etkinliklere Katılıp Eşyalarını Topla Ve Savaş.

Sunucu Hakkında.png

İP : YakamozSurvival.Nitrado.net
Sürüm : 1.8
Kapasite : 32
RAM : 10 GB
Panel : Nitrado

Kadromuz.png

KURUCU - Serdar01
Skype - Starleo01

Sistemler.png

Meslek Sistemi : Mesleğe Katılıp Para Kazanabilirsiniz.
Kafa Düşürme Sistemi : Oyuncuları Veya Mobları Öldürerek Kafalarını Alıp Asabilirsiniz.
İpeksi Dokunuş Sitemi : Kazmanıza İpeksi Dokunuş Getirerek Spawner Kırabilirsiniz.
Market Sistemi : Sanal Market . Başkalarının Koydugu Veya Kendi Koydugunuz Eşyaları Satıp Alabilirsiniz.
Sans Kutusu Sistemi : Kutu Anahtarı Alıp Sandıktan Güzel Eşyalar Kazanabilirsiniz.
Takım Sistemi : Takım Kurararak Gücünüze Güç Katıp Kendinizi Koruyabilirsiniz.
Köylü Takas : Topladıgın Eşyaları Takas Edebileceğin Bir Yer.

Goruntüler.png

WARP LİSTESİ
warp.png

VİP BİLGİ
vip bilgi.png

KİT LER
kit.png

ORMAN

Screenshot_8.png

MARKET
Market.png

İSTEK VE ŞİKAYET
Screenshot_9.png

SANS KUTUSU
Screenshot_10.png

KÖYLÜ TAKAS
KöylüTicaret.png

TAKIM NPC 'Sİ
Screenshot_11.png

Ekli dosyalar

• İstek Ve Şikayet.png
    İstek Ve Şikayet.png
    485,6 KB · Görüntüleme: 584
  • Sanskutusu.png
    Sanskutusu.png
    522,3 KB · Görüntüleme: 526
Son düzenleme:
Sunucunuz güzel buildlerinizi geliştirirseniz daha iyi bir sunucu olacağınza inanıyorum.

Sunucunuz güzel buildlerinizi geliştirirseniz daha iyi bir sunucu olacağınza inanıyorum.
Öncelikle Teşekkür Ederim. 15 Tatilde Buildi Olabildigince Güzelleştirmeye Çalışacam :)

Güzel bir sunucu fakat buildlerde sıkıntınız var gibi

Konu Düzeni Olmamış Geliştirilmeli, Build Olararak Hiç Hoşuma Gitmeyen Orman , Mapi Değişirseniz Daha'da İyi Olabilir...

Güzel bir sunucu fakat buildlerde sıkıntınız var gibi
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Bu Günler Arasında Builderi Değiştirecegim .[DOUBLEPOST=1484998799,1484998743][/DOUBLEPOST]
Konu Düzeni Olmamış Geliştirilmeli, Build Olararak Hiç Hoşuma Gitmeyen Orman , Mapi Değişirseniz Daha'da İyi Olabilir...
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Ormanı Bende Değiştirme Taraftarıyım. Zaten Kısa Zaman İçerisinde Değişicektir.[DOUBLEPOST=1485012676][/DOUBLEPOST]Bir Kaç Build Değişti Umarım Beyenirsiniz :)

Yapılarınızı geliştirirseniz daha güzel olabilir başarılar.

Maptaki Ormanı Beğenmedim Açık Söyleyeyim.[DOUBLEPOST=1485264367,1485264332][/DOUBLEPOST]Maptaki Ormanı Beğenmedim Açık Söyleyeyim.

Tek sıkıntınız build ellerinize sağlık

Öncelikle Teşekkür Ederim. 15 Tatilde Buildi Olabildigince Güzelleştirmeye Çalışacam :)
Starleo01 Buildim Ve hayal Gücüm Güzeldir Serverinide Beğendim Serverini Daha iyi yapabilirim komutlardan anlayışımda vardır :) Anlayışın İçin Teşekkürler :) Ve Şuan Serverin Kapalı Galiba

yapılarınızı geliştirmeniz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl