Çözüldü Yağmur Durmama Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Renacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.606
  • Etiketler Etiketler
    hata
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Renacr

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
43
Minecraft
Robin_TR
Öncelikle Hepinize Selamlar Saygı Değer mctr Ailesi.
Dün Sunucum 1.7 1.8 iken Lag Sorunu "Geçer Belki" Diyerek 1.8 Yaptım.
Fakat Bununla Beraber Essentials Ve EssentialsChat Plugini Hata verdi.
Bunları Düzelttim Fakat Spawner Kodu Doğru Olmasına Ramen Aldıklarında Sürekli Domuz Çıkıyor,Yağmur Durmuyor.Bu Sorunu Halleden Halletmeyen Veya Uğraşan Herkese Teşekkürler.

İyi Günler

Skript bölümünde yagmuru kapatma skripti var bul yukle sorun çözülür.

Not; Suan telefondayım yanliş yazmış olabilirim.

Domuz sıkıntısı için imgeni spawnerin üstune tut /spawner cow yada chicken falan yağmur durdurmayı hatirlayamadim

Domuz sıkıntısı için imgeni spawnerin üstune tut /spawner cow yada chicken falan yağmur durdurmayı hatirlayamadim
Ben Her Marketten Spawner Alanın adasında gidip /spawner <aldığıspawner> yapamam dostum.Yorumun İçin Teşekkürler.

Ben Her Marketten Spawner Alanın adasında gidip /spawner <aldığıspawner> yapamam dostum.Yorumun İçin Teşekkürler.
Reis Sıkıntın İçin SilkSpawner Diye bir plugin yapılmış ;) yani şunu diyorum senin derdini giderebilcek şey plugin oda silkspawner

Reis Sıkıntın İçin SilkSpawner Diye bir plugin yapılmış ;) yani şunu diyorum senin derdini giderebilcek şey plugin oda silkspawner
SilkSpawner Zaten Var.Sürüm Uyumlu.Configini Silmeme Ramen Ginede Sorun Giderilmedi.

Spawner kodunu belki yanlış giriyorsundur?

/spawner give <oyuncu ismi> <spawner türü>

eğer siteden market kullanıyorsanız bu komutu kullanabilirsiniz :)

Gerekli pluginler:

- SilkSpawners

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl