Rehber Yağmacı Karakolları - Savaşmaya hazır mısın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ainslord

We are the best alayına rest - ANKARAGÜCÜ
Elmaslar
82
Minecraft
Ainslord

Discord:

ainslord#3051

Yağmacı Karakolları, tüm dünya çapında saldırılarını hazırlayarak ortaya çıkıyor. Hatta bazı Yağmacılar'lar biyomdan biyoma dolaşıyor ! Savaşmaya hazır mısın ?

Ekli dosyayı görüntüle 130088

YAĞMACI KARAKOLLARI - SAVAŞA HAZIR OL !

Bilmeyen arkadaşlar için özet geçmek istiyorum. Yağmacı Karakolları , birkaç yüz blok arasında oluşan nadir yapılardır.
ancak ormanlık konaklardan daha az nadirdir.
Pillager karakolları, aşağıdakileri içeren herhangi bir köy üreten biyomda ortaya çıkabilir :

PLAİNS

Ekli dosyayı görüntüle 130093

DESERT

Ekli dosyayı görüntüle 130094

SAVANNA

Ekli dosyayı görüntüle 130095

TAİGA

Ekli dosyayı görüntüle 130096

SNOWY TUNDRA

Ekli dosyayı görüntüle 130109

SUNFLOWER PLAİNS

Ekli dosyayı görüntüle 130102

TAİGA HİLLS

Ekli dosyayı görüntüle 130103

YAĞMACI KARAKOLLARI - YARATIKLAR

Demir golemler sadece karakol yapıları sırasında ortaya çıkar; bununla birlikte, hem normal pillagerlar hem de pillager kaptanları yapılarda sürekli olarak ortaya çıkabilir.
Bir karakol kaptanını öldürdükten sonra, oyuncu 100 dakika boyunca (oyun içi 5 gün) kendilerine uygulanan 1 seviye Bad Omen efektini alır.

Ekli dosyayı görüntüle 130107 Ekli dosyayı görüntüle 130108

YAĞMACI KARAKOLLARI - YAPI ÖZELLİKLERİ

Bir yağmacı karakolu, etrafındaki diğer küçük yapılara sahip 4 seviyeli bir gözetleme kulesinden oluşur.

- 347 Koyu Meşe Tahtası

- 290 Huş Tahtası

- 207 Kırıktaş

- 144 Koyu Meşe Odunu

- 48 Koyu Meşe Çiti

- 33 Kırıktaş Merdiveni

- 8 Kırıktaş Duvarı

- 4 Kırıktaş Basamağı

- 4 Meşale

- 1 Sandık

- 8 Uğursuz Banner'dan oluşur.

NOT : Yapıya rastgele yosunlu taş ve sarmaşıklar eklemek için normal bir gözetleme kulesi üzerinde yaklaşık 0.03'lük bir yapı bütünlüğü ile üretilmiştir.

ABD geldi aklıma

Başalrılı ?

Discord dan istek attım. Bakar mısın

Güzel tanıtmışsınız başarılar

Karakolları gayet güzel anlatmışsın fakat bazı görsellerde sıkıntı var. Bunların yanı dışa gayet iyi ve anlatıcı bir konu olmuş. Ellerine sağlık.

Oyunda öylesine gezinirken o karakol karşıma çıkmıştı. Tabii, bu konuyu okumadığım içinde oranın daha adını bile bilmiyordum. Eline sağlık ;)

Karakolları gayet güzel anlatmışsın fakat bazı görsellerde sıkıntı var. Bunların yanı dışa gayet iyi ve anlatıcı bir konu olmuş. Ellerine sağlık.
Görseller sonradan bozulmuş benlik bir durum yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda öylesine gezinirken o karakol karşıma çıkmıştı. Tabii, bu konuyu okumadığım içinde oranın daha adını bile bilmiyordum. Eline sağlık ;)
Değerli yorumun için teşekkür ederim :melek:

Konu resimsiz bile güzel bir anlatımda. Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl