Yabancı sunucu açma hk.

OzanSımsekK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Minecraft
gazanan

Discord:

its_25

Merhabalar biraz yabancı sunucuları gezmek istedim bugün ve baya bir practice, pvp sunucusu buldum elo sistemi olan vb. ve bunların gerçekten de yüksek oyuncu sayıları aldığını gördüm. Böyle bir sunucu açmak için nasıl bir yol izlenmeli, masrafları, nasıl yüksek oyuncu sayılarına ulaşılabilir, yabancı sunucularda nasıl bir reklamlama yapılıyor bunun hakkında biraz tartışmak sohbet etmek istiyorum

Sunucuda sekme olmayacak (lag & kesinti)
hile koruması koth ve ACC
genellikle pvp sunucusuna giren kullanıcılar ilk olarak buna dikkat ediyor

Onun dışında ekstra bir şey yapmasan bile stabil bir altyapı kurduğun seneryoda 100 aktif çekebilirsin

Son düzenleme:
Yabancı sunucu açmak. Biraz yüksek maliyet gerektiyor. Reklam ücretleri türkiye ziyade kat ve kat daha pahalı. Yüksek oyuncu sayılarına pat diye ulaşamassın. Bir pvp sunucu açıcak isen yayıncıları sunucunda oynatarak oyuncu çekebilirsin. Dediğim gibi bu yüksek bütçe gerektiriyor. Ayrıca En az B2 ingilizce gerekiyor.

Son düzenleme:
Yabancı sunucu açarsın kankam açmasına yanlız Biraz İngilizce gerekir ama en önemlisi Türkiyede PayPal Stripe Hizmet vermiyor payoneer kullanacaksın veya stripe yurt dışı şirketi açman lazım
@WattBreak arkadaşın dediği gibi biraz reklam lazım şimdi ve Sunucu İçin profesyonel ise 3-4 VDS makine lazım Çünkü EU var NA var farklı konumlar lazım oyuncular yüksek gecikme ile oynamaması için

Başlarda sadece eu açmak yeterli olabilir diye düşünüyorum zaten çoğunluk eu oyuncuları oluyor aslında ingilizcemde gayet iyi ama yönetim kısmında nelerle karşılaşabilirim bilemiyorum

Yabancı sunucu açmak. Biraz yüksek maliyet gerektiyor. Reklam ücretleri türkiye ziyade kat ve kat daha pahalı. Yüksek oyuncu sayılarına pat diye ulaşamassın. Bir pvp sunucu açıcak isen yayıncıları sunucunda oynatarak oyuncu çekebilirsin. Dediğim gibi bu yüksek bütçe gerektiriyor. Ayrıca En az B3 ingilizce gerekiyor.
b3 ingilizce yok kankam, kimseninde tecrübesi yok bu konuda bu yüzden biliyormuş gibi yazmak yerine fikir alışverişi yapmak daha iyi sonuçlar doğurabilir ve bilgi birikimine yarayabilir bence. Ben küçük büyük bir çok yabancı sunucu ile çalıştım ve gözlemlediğim önemli iki şey; masraftan kaçınılmadığı ve en ufak şeyler için bile emek harcandığı. Türkiye'de açılan 10 sunucudan 9 tanesi sunucu açmak için açılıyor. Aramızdaki farklardan biri bu. Bu yüzden eski mc kitlesi özlemi var zaten. Yabancı oyuncular çok seçici, bu yüzden Türkiye'de olduğu gibi sırf reklam basarak sunucuda oyuncu tutamazsınız. Umarım benim gözlemlediğim bazı şeyler işinize yarar

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl