Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ingilizce bir sunucu geliştiriyoruz fakat bunu oyunculara nasıl duyurabiliriz ?
reklam nasıl yapabiliriz amerika taraflarında
daha önce tecrübesi olan varsa yazabilir mi
Eğer bütçen varsa;
Google Ads: “Free Minecraft server”, “Join Minecraft server” yada “best Minecraft server” gibi anahtar kelimelerle basit bir reklam oluşturup yayınlayabilirsin.
Instagram veya TikTok reklamları: Hedef kitleyi “13-22 yaş arası” olarak ayarla, kısa ve ilgi çekici tanıtım videoları yayınla. Sunucu tanıtımı değilde kısa film gibi videolar daha ilgi çekiyor bilgin olsun.
MC-TR gibi ama yabancı form sayfalarınada burası gibi tanıtım içerikleri hazırlayabilirsin;
Burası form sayfası değil ama sunucu paylaşabilirsin aynı zamanda sunum/tanıtım içeriklerine de izin veriyor.
Yada discord topluluklarından da faydalanabilirsin, link paylaşmak isterdim lakin hem forum kuralları gereği hemde mobilde olduğumdan dolayı paylaşamıyorum ama Google üzerinden küçük bir aramayla bulabilirsin.
! Yukarıdaki linkler ile hiç bir bağlantım yoktur. Kural ihlalimi bilmiyorum lakin tamami ile konuya yardımcı olma amacını taşımaktadır.