Yabancı reklam nasıl verebilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NovaStar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 86
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NovaStar

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
Minecraft
CemreK
X
CemrekArtworks

Discord:

CemreK#8078

Arkadaşlar ingilizce bir sunucu geliştiriyoruz fakat bunu oyunculara nasıl duyurabiliriz ?
reklam nasıl yapabiliriz amerika taraflarında
daha önce tecrübesi olan varsa yazabilir mi

Şu sayfalara göz atabilirsin;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yada redditten faydalanabilirsin;

Eğer bütçen varsa;
Google Ads: “Free Minecraft server”, “Join Minecraft server” yada “best Minecraft server” gibi anahtar kelimelerle basit bir reklam oluşturup yayınlayabilirsin.

Instagram veya TikTok reklamları: Hedef kitleyi “13-22 yaş arası” olarak ayarla, kısa ve ilgi çekici tanıtım videoları yayınla. Sunucu tanıtımı değilde kısa film gibi videolar daha ilgi çekiyor bilgin olsun.

MC-TR gibi ama yabancı form sayfalarınada burası gibi tanıtım içerikleri hazırlayabilirsin;
Burası form sayfası değil ama sunucu paylaşabilirsin aynı zamanda sunum/tanıtım içeriklerine de izin veriyor.

Yada discord topluluklarından da faydalanabilirsin, link paylaşmak isterdim lakin hem forum kuralları gereği hemde mobilde olduğumdan dolayı paylaşamıyorum ama Google üzerinden küçük bir aramayla bulabilirsin.

! Yukarıdaki linkler ile hiç bir bağlantım yoktur. Kural ihlalimi bilmiyorum lakin tamami ile konuya yardımcı olma amacını taşımaktadır.

Umarım yardımcı olur, iyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl