Yabancı eklenti sahiplerinin yardım etmemezligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammetBeyy

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
65
Merhabalar sizde karşılasmıssınızdır böyle bi konuyla misal bir eklenti hakkında destek gerek oldugunda eklentinin discorduna gidip eklenti sahiplerine bişey sordugumuzda neden yardımcı olmak yerine wikiyi okuyun vesaire diyorlar bu konu hakkında düşünceleriniz neler?

Merhabalar sizde karşılasmıssınızdır böyle bi konuyla misal bir eklenti hakkında destek gerek oldugunda eklentinin discorduna gidip eklenti sahiplerine bişey sordugumuzda neden yardımcı olmak yerine wikiyi okuyun vesaire diyorlar bu konu hakkında düşünceleriniz neler?
Genel olarak gün boyunca birçok kişi bu tarzda onlara yardım istemek için geliyor. Her birine cevap veremezler tabikide onların da kendilerine ait bir hayatı var. Bu yüzden çoğu şeyin yazılı olduğu wiki üstünde bilgi almanız gerektiğini söylüyorlar.

Wikide olmayan bir konu ile ilgiliyse bu biraz başlarını ağrıtmanız lazım wikide yok gibisinden buda biraz sürebilir tabikide.

Genel olarak gün boyunca birçok kişi bu tarzda onlara yardım istemek için geliyor. Her birine cevap veremezler tabikide onların da kendilerine ait bir hayatı var. Bu yüzden çoğu şeyin yazılı olduğu wiki üstünde bilgi almanız gerektiğini söylüyorlar.

Wikide olmayan bir konu ile ilgiliyse bu biraz başlarını ağrıtmanız lazım wikide yok gibisinden buda biraz sürebilir tabikide.
wikide olmayan sorunlar için agızlarından bir kelime zor alınıyor bence yabancı eklenti sahipleriyle anlaşmak eklenti sorunu hakkında zor oluyor

Aslında çoğu eklenti wikide detaylı ve yeterli bilgi bulunuyor. çoğu kişi bunları okumadığı ve uğraşmadığı için gelip eklenti sahibine soruyorlar onlarda haliyle wikide olan birşeyi tekrar cevaplamak istemiyorlar. wikide olmayan sorular içinde şuanada kadar yeterli desteği ve cevabı sundular bana şahsen.

Bunu nasıl yaparım die sorarsan genelde wikiye bak derler. ama sen sorunu wikiye baktım bunu nasıl yapacağım hakkında bilgi göremedim yardımcı olurmusunuz die sorarsan muhtemelen anlatırlar yada wikideki kısmı sana atarlar.

wikide olmayan sorunlar için agızlarından bir kelime zor alınıyor bence yabancı eklenti sahipleriyle anlaşmak eklenti sorunu hakkında zor oluyor
Yapılabilecek herhangi bir şey yok. Yardım edebileceğimiz bir durum ise forum destek konusu açarak yardımcı olmaya çalışalım destek ekibi olarak.

Çünkü daha önce sorduğunuz soruları hali hazırda sunmuş ve oradan çözmenizi istiyorlar.

Yabancı plugin alıyorsanız ve maddi açıdan normal veya normalin altında bir durumunuz varsa, genellikle az ve core (çekirdek) pluginleri satın alıyorsunuzdur. Örn. İtemsAdder, Oraxen vb.
Bu pluginlerin o kadar büyük bir kitlesi var ki, müşterileri arasında acemi, sorunlu kişiler var ve hepsi de destek için yapımcıyla iletişime geçmeye çalışıyor. Bu yapımcının da özel bir hayatı var, işi gücü var.
Destek taleplerine baksalar bile yetişemiyorlar. Benim maddi durumum iyi ve ciddi anlamda plugin/yazılım satın alabiliyorum. Belki benden kaynaklı belki sürüm veya diğer pl ler ile uyuşmazlığı olabiliyor. Ticket açıyorum, bazı yapımcılar benimle 3-10 gün ilgilendiği oluyor anca çözebiliyoruz bazen.

Türk pluginleri, genelde büyük kitlelere sahip olmadığından dolayı, müşterileriyle daha kolay iletişime geçebiliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl