Ya Hepsi Bir Rüya İse ?

S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
MC-TR.png

Bu zamana kadar yaşadığınız her şey bir rüya ise hatta şuan bile bir rüyada olma ihtimalimiz çok ama çook yüksek.

• Geçmişi ne kadar iyi hatırlıyorsunuz?
• Tüm detayları ile bu gün ne yaptınız?
• Hatırlamadığınız bir bölüm var mı yok mu?
• Peki dün ne yaptınız? Tüm detayları ile dün'ü aklınızda getirebiliyor musunuz?

Beynimiz biz rüyadayken ne kadar saçma olursa olsun rüya olmadığını gördüklerimizi yaşıyor hissi vermeye devam eder.
Geçmişi hatırlayamayız. O an o konuma nasıl geldiğimizi bilmeyiz.
Peki ya biz şuan bu hissi yaşamadığımızı nereden bilebiliriz?

Bunu ancak uyandığımızda anlayacağız.(tabi rüya'da isek.)

Üstteki yazıları unutup şu sorunun cevabını vermenizi istiyorum.
Şu an bu rüyadan uyansanız ve bu yaşadıklarınızın hepsi (tüm hayatınız, iyi ve kötü anılarınız ve yaşadıklarınız) rüyadan ibaret olsa neler düşünürdünüz?

transparent-forest-3.png

~ Keinga
Bu konu tamamiyle teoriye dayalıdır.
(Bknz: Paylaşım - Komplo Teorileri Ne Demek )

Moderatör tarafından düzenlendi:
Şu an rüyadan uyanmam için en fazla bedenime geri dönmem gerekir...

Hepsi bir rüyaysa uyandıktan sonraki 5 dakika bi afallarım her şey yarım yamalak olur çünkü %50lik hatırladığım kısmı kalır. Sonraki 10 dakika içerisinde kendimi rüya olduğuna ikna eder ve hayatıma devam ederim çünkü hayatımın geri kalanını etkileyecek bi olay aklımda kalmamış olur.

Bu konu hakkında çok beğendiğim bir söz var.

Bi anda 3 profesör beni uyandıracak ve "Tebrikler simulasyonu başarıyla bitirdiniz" diyecek.

Bu konu hakkında çok beğendiğim bir söz var.

Bi anda 3 profesör beni uyandıracak ve "Tebrikler simulasyonu başarıyla bitirdiniz" diyecek.
O söz tam olarak öyle değil, Bayım!
"Keşke bir anda beni uyandırsalar ve şöyle söyleseler: 'Tebrikler! Türkiye simülasyonunu başarı ile tamamladınız.'"

Keşke olsa da yesek ...

O söz tam olarak öyle değil, Bayım!
"Keşke bir anda beni uyandırsalar ve şöyle söyleseler: 'Tebrikler! Türkiye simülasyonunu başarı ile tamamladınız.'"
Kusura bakmayın efendim.

7 yaşında Tv karşısında olsam ne gider beğ...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl