Bulundu /xvezzy Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalente
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 907
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atalente

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
58
Minecraft
Equettin

Discord:

Efe#0001

/xvezzy yazıldığında 6 adet vip kasası anahtarı, 5 adet vip+ anahtarı, 4 adet mvip anahtarı ,3 adet mvip+ anahtarı, 2 adet avip anahtarı ,1 adet avip+ anahtarı ve 6 adet demir spawner 6 adet demir blok spawner 5 adet altin 5 adet altin blok spawner 4 adet elmas spawner 4 adet elmas blok spawner 3 adet zümrüt spawner 3 adet 3 zümrüt blok spawner vermesini istiyorum fakat 1 kere kullanılcak yapabilirseniz çok mutlu olurum Kullanıdığım Plugin Kasa için: CrazyCrates Spawner için: TornadoSpawners

seni buradalarda görmezdik geçen gün mc-tr söven kişi kendi sunucusunda şimdi burada konu açması ayrı bir ironi.

Mc-tr söven kişi mi? ilk, Türkçe yaz anlayalım
Evet ? ben türkçe yazıyorumda senin ettin bana küfür ettin başka sunuculara küfür ettin ve senin sunucuna girip mc-tr'ye laf atıp ve daha sonra beni banlaman ? ha ve bana küfür ettin ssler'de var ve başka sunucularada ettin laflar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sunucudanki paketin alıntı olup TheLegend'ın yaptığı x serisi pakete sövmen ? daha sonra bu kadar kolay bir skripti yazamıcan kadar zavallı bir adamsın.

/xvezzy yazıldığında 6 adet vip kasası anahtarı, 5 adet vip+ anahtarı, 4 adet mvip anahtarı ,3 adet mvip+ anahtarı, 2 adet avip anahtarı ,1 adet avip+ anahtarı ve 6 adet demir spawner 6 adet demir blok spawner 5 adet altin 5 adet altin blok spawner 4 adet elmas spawner 4 adet elmas blok spawner 3 adet zümrüt spawner 3 adet 3 zümrüt blok spawner vermesini istiyorum fakat 1 kere kullanılcak yapabilirseniz çok mutlu olurum Kullanıdığım Plugin Kasa için: CrazyCrates Spawner için: TornadoSpawners
Böyle bir şeyi adakit skriptinin komutlarını düzenleyerek de yapabilirsin

Kod:
command /xvezzy
    permission: xvezzy.komutu
    trigger:
            execute console command "cc give Physical <anahtar-adı> <sayısı> %player%"
            execute console command "give %player% <eşya-adı> <sayısı>"
        else:
            message "&cBu komutu kullanmak için gereken yetkiye sahip değilsiniz."

Verilecekleri kendine göre düzenleyebilirsin.

Evet ? ben türkçe yazıyorumda senin ettin bana küfür ettin başka sunuculara küfür ettin ve senin sunucuna girip mc-tr'ye laf atıp ve daha sonra beni banlaman ? ha ve bana küfür ettin ssler'de var ve başka sunucularada ettin laflar

sunucudanki paketin alıntı olup TheLegend'ın yaptığı x serisi pakete sövmen ? daha sonra bu kadar kolay bir skripti yazamıcan kadar zavallı bir adamsın.
ağlama

Kod:
command /xvezzy
    trigger:
        else:
            message "&cBu komutu kullanmak için gereken yetkiye sahip değilsiniz."

Verilecekleri kendine göre düzenleyebilirsin.
skript yanlış

ağlama

skript yanlış
peki abi :d command /xvezzy
Permission:
trigger:
daha sonra kalanları yazmak galiba çok zor iş daha skript yazmayı paket ypamayı map yapmayı hiç birşey bilmiyorken sunucu açman :Qer cidden güldürüyorsun beni .d

Test etmedim ama çalışır büyük bi ihtimal. Forumda yeniyim ama gerçekten gereksiz kavgalarınızı görmekten bıktım.
Kod:
on join:
    set {oyuncualdi.%player%} to false

command /xvezzy:
    trigger:
        if {oyuncualdi.%player%} is false:
            set {oyuncualdi.%player%} to true
        else:
            message "&cZaten daha once almissin!."

Test etmedim ama çalışır büyük bi ihtimal. Forumda yeniyim ama gerçekten gereksiz kavgalarınızı görmekten bıktım.
Kod:
on join:

command /xvezzy:
    trigger:
        else:
            message "&cZaten daha once almissin!."
Aga şimdi bu gereksiz kavga değil arkadaş bu foruma küfür ediyor daha sonra başka forumlarda skripter olmadı için buraya konu açıyor ve bu zavallı arkadaşımız sunucusuna eleştiri yaptım dayanamadı geldi küfür etti ve The Legend'ın yaptığı paket vs vs küfür etti ve halla bu forumda bir skript için herkes burada yerini bilecek o hangi forumda takıldını herkes çok iyi biliyor.

on join:

command /xvezzy:
permission: xvezzy.komutus
trigger:
execute console command "eco give %player% <para miktarı>"
else:
message "&cZaten Bunu daha once almissin!."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl