Tanıtım xSchena | İLK PLUGİNİM ! |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xSchenaTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xSchenaTR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36
Selam dostlar, Bugün ilk eklentimi yazmış bulunmaktayım. Eklenti sadece Aktif ve Pasif olduğu zamanlar console'a (konsola) mesajları gönderiyor.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

İlk eklentim hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum! iyi forumlar.

Kod:
package me.xschena;

import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;

public final class Main extends JavaPlugin implements Listener {

@Override
    public void onEnable() {

Bukkit.getPluginManager().registerEvents(this, this);
        Bukkit.getConsoleSender().sendMessage("§aT§bE§cS§eT §2Plugin Aktif!");

}

@Override
    public void onDisable() {

Bukkit.getConsoleSender().sendMessage("§aT§bE§cS§eT §4Plugin Pasif!");

}

}

Basit bir plugin ancak kendini geliştirmen açısından güzel​

Java bilmeden bukkit yazmaya çalışıyorsun yabancı bir öğretici videoyu durdurup kopyaladığın belli java yı öğren sonra bukkit gelir zaten.

Java bilmeden bukkit yazmaya çalışıyorsun yabancı bir öğretici videoyu durdurup kopyaladığın belli java yı öğren sonra bukkit gelir zaten.
aga b demesene öyle bak sonra gevurlar javadan neler yapıyo diyoz biz bakıyoz skript yazıyolar
gelişsin destek fln çıkın

Moderatör tarafından düzenlendi:
Basit bir plugin ancak kendini geliştirmen açısından güzel​
Değerli yorumun için teşekkür ederim! İlk pluginim mağlum, ( Social-Medya ) adında bir eklenti paylaşacağım. Komutları, mesajları ayarlanabilir olacak. Ama config aşamasını öğrenmem lazım!​

Böyle böyle yapıp da başlayıp gelişen çok insan gördüm dostum. Sende bu insanlardan olabilirsin. Başarılarının devamını dilerim.
Değerli yorumun için teşekkür ederim!​

İnsanları bilmeden yargılamayı vazgeçme huyunu bırak! , Kimseden bakıp bakıp yapmadım. İnan inanma!​

aga b demesene öyle bak sonra gevurlar javadan neler yapıyo diyoz biz bakıyoz skript yazıyolar "sansür"
Sjsj​

aga b demesene öyle bak sonra gevurlar javadan neler yapıyo diyoz biz bakıyoz skript yazıyolar "sansür"
Yabancılar sadece javayla uğraşmıyolar skript yazanlarıda var (bknz:Uzumaki) gerçekten arkadaşın yaptığı şey 2dk lık iş on enable on disable mesajları yapmış plugin tamamen gereksiz yani sunucuda sadece mesaj kaybı konsola mesaj yolluyor sadece hiç biri işlevi yok plugin değil bu.

Direk bukkite geçmen şaşırtıcı fakat gelişmen dileğiyle.

Yabancılar sadece javayla uğraşmıyolar skript yazanlarıda var (bknz:Uzumaki) gerçekten arkadaşın yaptığı şey 2dk lık iş on enable on disable mesajları yapmış plugin tamamen gereksiz yani sunucuda sadece mesaj kaybı konsola mesaj yolluyor sadece hiç biri işlevi yok plugin değil bu.
Yahu! , İşe yarar yaramaz farkındaysan plugin tanıtım konusundayız bende İLK Pluginimi tanıttım. Ben bunu kullandırtmıyıcam konuyu okumadan yorum yaptığın attığın mesajdan belli, Ayrıca sana çok kolay gelen şey bana zor gelir Bu bir evren kuralıdır.

Kaynaklardan baktığım zaman bukkit olduğunu anlamıştım. Bende temelimi bukkit'le atayım dedim :D

Türkiyede pluginlerle uğraşan kişi sayısı çok düşük. Bunu yapman iyi bir başlangıç olacaktır.​

Türkiyede pluginlerle uğraşan kişi sayısı çok düşük. Bunu yapman iyi bir başlangıç olacaktır.​
Değerli yorumun için teşekkür ederim! Ve gerçekten, TÜRKİYE'de Plugin ile uğraşan kişi sayısı az.

Javayla yakından uzaktan alakası olmayanlar yorum yapmamalı. Java bilmeden (java bilmemekten kastım hiç bilmemek değil hafif bir temel lazım) bukkit geliştiren bir sürü insan var ve çok da kaliteli işler ortaya çıkıyor. Hepsi ama hepsi senin gibi başladı merak etme.

Javayla yakından uzaktan alakası olmayanlar yorum yapmamalı. Java bilmeden (java bilmemekten kastım hiç bilmemek değil hafif bir temel lazım) bukkit geliştiren bir sürü insan var ve çok da kaliteli işler ortaya çıkıyor. Hepsi ama hepsi senin gibi başladı merak etme.
Teşekkürler.​

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl