oyna.xproject.com.tr ✨ xᴘʀᴏᴊᴇᴄᴛ ꜱᴜʀᴠɪᴠᴀʟ | ᴏʏɴᴀ.xᴘʀᴏᴊᴇᴄᴛ.ᴄᴏᴍ.ᴛʀ | ɢᴇʟɪꜱᴍɪꜱ ᴀʀᴀᴢɪ ᴠᴇ ɢᴇʟɪꜱᴍɪꜱ ᴇᴋᴏɴᴏᴍɪ - ᴍᴀʀᴋᴇᴛ ꜱɪꜱᴛᴇᴍɪ | ʏᴀᴋɪᴛʟɪ ᴄɪꜰᴛᴄɪ ꜱɪꜱᴛᴇᴍɪ ᴠᴇ ᴅᴀʜᴀ ꜰᴀᴢʟᴀꜱɪ

BigSmoke

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
50
Minecraft
Monchug61

Discord:

sakhino

Minecraft Sunucu Adresi
oyna.xproject.com.tr
Sunucu Sürümü
1.21-1.21.11
Sunucu Slotu
100
Sunucu Türü
Survival
Zorluk Seviyesi
Orta - Emek
Mobil desteği mevcuttur(geyser mc için port 25565'tir, 19132 değil). IP adresimiz: oyna.xproject.com.tr

Sürüm: +1.21, 1.21.11 sürümüne kadar girişler mümkündür. En sağlıklı oyun deneyimi için 1.21.11 önerilir.

XProject SMP, kullanıcı dostu bir oyun deneyimi için hizmete hazırdır. P2W odağı yok, sunucudan kar elde etme beklentisi de yok. Amaç, dosthane bir durak noktası olabilmeye ev sahipliği edebilmekten geçiyor. Mutlu ve huzurlu şekilde büyüyemesini temenni edeceğimiz oyun deneyimlerine yelken açmayı umuyoruz topluluk olarak.

Sunucumuzun standart özellikler haricinde öne çıkan özelliklerini & fonksiyonlarını göstermekten onur duyarım;

1.webp

2.webp

3.webp
4.webp
5.webp
6.webp
7.webp

Konu Tasarımı biraz farklı duruyor ama mühim değil başarılar diliyorum

Konu Tasarımı biraz farklı duruyor ama mühim değil başarılar diliyorum.
Hak veriyorum biraz farklı oluşuna fakat maksat konu açılışı olsun dedim ve anlaşılır şekilde anlatım sunabilmek üzerine yoğunlaşınca bir yerlerde eksik kaldığını hissediyorum. Güzel sığdıramamış olabilirim. Yenilerini düzenleyip yerine koymayı planlıyorum yakın zamanda.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl