XP vermek ve kişinin üstünü aramak! [Yeniden]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrorem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 757
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrorem

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Önceki konumda bu sorunlarıma çözüm bulunmamıştı:
Sorunlar şunlar, lütfen plugin değilde skript yazarak verin :)

1-)Oyunuma XP verme sistemi eklemek istiyorum.Oyuncular arasında birbirlerine XP verebilsin,örneğin oyuncu /xpver [oyuncu] [miktar] komutu ile başka bir oyuncuya xpsinden verebilsin.
diyelimki ben /xpver Emrorem 15 yazdım, 15 XP benden silinsin ve yollayacağım adama gitsin.Ayrıca yetki falanda koymayın, herkes kullanabilsin.Birde blok sınırı olursa çok iyi olur.Yani belirli bir sınırı olsun, örneğin adam ta mapin en ucunda aramızda 200 blokluk mesafe var o zaman yollayamayalım.Aramızda 2-3 blok mesafe varsa kişiye xp'mizden verebilelim.

2-)/ustunuara sistemi istiyorum.Örneğin bir kişi yanlız 3 blok yakınındaki kişiye bu komutu yazabilecek yani bundada mesafe sınırı olsun.Bu skript şu şekilde olacak kişi /ustunuara <oyuncu> şeklinde 3 blok yakınındaki bir adama üstünü arama isteği yollayacak kişi /kabulet ustunuara yazarsa istek yollayan kişiye oyuncunun envanteri gözükecek.Bu sistem için plugin önermeyin, pluginler çok karışık ve saçma.Ayrıca skriptinizde yetkide olmasın.Dediğim gibi her ikisinde mesafe sınırı olması çok önemli,yanlızca yakınımızdakilere atalım bu istekleri.

Yapacak olan arkadaşlara allah razı olsun! :)

Bunları bedavaya yapabilecek birisi olduğunu sanmıyorum . Ama önerebileceğim tek kişi var @IrfanDmn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl