Çözüldü Xeon Sunucu mu Ryzen sunucu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıfat-fiil

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
1. Sunucu
----------------------
4 Çekirdek Ryzen 9 işlemci
8 GB RAM
40 GB Depolama

2. Sunucu
----------------------
6 Çekirdek Xeon E5-2697 v2 İşlemci
24 GB RAM
Limitsiz Depolama

Bu sunuculardan hangisi ile daha fazla oyuncu taşıyabilirim? Yanıtlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Bu sorunun cevabı sunucu sayınıza ve sunucu sürümünüze göre değişir. Tek bir oyun modu ve 1.8 bir sunucu için Xeon yetecektir. Yüksek sürüm kullanacaksanız kesinlikle Ryzen kullanmalısınız.

1.8 ise Xeon İşlemci.

1.16 ve üzeri ise Ryzen İşlemci.

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

alacaksan Ryzen al xeon alma hiç boşa para harcarsın

Eski Sürümlü sunucu açacaksanız Xeon öneririm.

Açacağın sunucuya göre değişir. Lakin Hub sunucusu açacaksan Ryzen serisi işlemcili olan VDS paketlerinden alman daha mantıklı. Çünkü BungeeCord kullanıcaksın her sunucuya ayrı ayrı port ayarlamaktır vesayre çok yorar işlemciyi bu da sunucu içerisinde Lag sorunları yaratır. Bu netice de sana tavsiyem dediğim gibi Ryzen serisinden almandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl