Reklam Xeon Network - En berbat en kötü sunucu - Version:1.8.x Ip:Oyna.Xeonmc.net

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.606
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Pyme

Ziyaretçi
m1ryv4.png

Z7Wg10.png

JnXprJ.png

not:Shadder ayarlarımı tamamlar tamamlamaz resimleri ekleyeceğim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Emeğinin Karşılığını Alıcaksın İNŞALLAH abi başarılar

Ow,Etkilendim!

Thats İncredible!!

beğenmedim..

Şaka yapmıyorum baq.

*Çarpıldı

Bi' bakmak lazım. Ama sunucunun kolay olduğunu bir bakışta anladım. Klasik Türk oyuncularına hitap eden bir sunucu. Belki zorluğa alışmaya bu sunucudan başlayabilirler.

Beta aşamasında gördümkü bizim sunucumuzda oyuncular lapise fazla ugramıyor.Setlere ve itemlere ulaşabilecekleri çok yer ve kazanç kapısı oldugundan bu sunucunun normal factionlardan bi tık ötede oldugunu düşünüyorum...[DOUBLEPOST=1451213532,1451213278][/DOUBLEPOST]
beğenmedim..

Şaka yapmıyorum baq.

*Çarpıldı
Beyaz yazıyı yeni gördüm

Son düzenleme:
Bi' bakmak lazım. Ama sunucunun kolay olduğunu bir bakışta anladım. Klasik Türk oyuncularına hitap eden bir sunucu. Belki zorluğa alışmaya bu sunucudan başlayabilirler.
kolay sayılmaz açıkçası. şöyle tuttuk oyunu. Oyunu az bilenler lapistede set cıkarabilir.
Oyunu iyi bilen lapistekinden 2-3 kat başarılı olur.
Yani oyunu uzun süre oynayarak bu sunucuda geliştirebiliyorlar. Zindan olayı mmorpg sistemi gibi. Bir sürü yaratık , birsürü eşya düşüyor.
Ek can yani 2-3 kalp veren zırhlar var. Bunları lapisten yada enchanttan basamıyorsunuz.

Gerçekten emek verilmiş , denenmesi gereken bir sunucu.

Sunucu açık mı çok merak ettim :]

Yılbaşı akşamı çekilışi kaçırmayın.

Sunucu güzel başlıyorum oynamaya premiummu ?

Serverdemi lag var bendemi lag bilmiyorum servere girdiğimde ekran durmadan değişiyor ?

Özellikler güzelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl