Xenomorph Drone / Alien - Nrkj Project

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nrkj

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Herkese tekrardan ve tekrardan merhaba ( biliyorum sebepsizce her konu açışımda böyle başlıyorum.).
Uzun zamandır üşengeçliğimden build yapmıyordum ve sonunda bu üşengeçliği kırıp yeni bir Organic projemi yaptım. Projem çoğunuzun Alien serisi ve Alien Covenant filminden bildiğiniz adı "Alien"olup orjinal adı" Xenomorph" olan projemi sizlere sunmaktayım.
Likelamayı, takip etmeyi ve yorum atmayı unutmayın ;)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel Build

BLDkDv.jpg

Canavarımızın orjinal fotoğrafı :)

Canavarımızın orjinal fotosu ;
Güzel olmuş fakat biraz görseli abartmışsın sanki ?
Açıkcası fotoğrafların bazılarında renk uyumu belli olup bazılarında olmadığından dolayı çok paylaştım.

Çok başarılı. Eline koluna emeğine sağlık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl