Xenforo mail göndermiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk_Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berk_Bey

Zombi Geldi, Beni Yedi
Sunucu Sahibi
Elmaslar
97
Minecraft
MEC
mehraba beyler ben Xenforo kurmayı başarabildim diğer hostinglerden kurmadım bu kez wamp serverle kurdum onla çalıştı kurdum fakat şöyle bi hata var ben kayıt olduğum da mailimi yazmdım fakat gmail mailine düşmedi mail hatası nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum resimler alta

Qp1mQv.png

6yYdr3.png

spam bölümüne bakarmısın

Hocam "Spam kutusu"na baktın mı?

Tamam hocam sorun çözülürse konuyu raporlayabilirsin.
yandeen açtım eğer olmazsa smtp ayarına bakıcam ilk kez açtım Xenforoyu :)[DOUBLEPOST=1505306502,1505305314][/DOUBLEPOST]
Tamam hocam sorun çözülürse konuyu raporlayabilirsin.
olmadı maile düşmedi yine acaba SMTP ayarını mı yapıcam eğer öyle yardım edebilirmisiniz bana ?[DOUBLEPOST=1505314445][/DOUBLEPOST]yardım edicekmisiniz hata halen çözülemedi @Hai yardım edebilirmisin ?

Wamp kurduğunuzda mail server gelmiyor olabilir. Kendiniz mail serverınızı kurup deneyiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yandex mail servisi gibi dişaridan ücretli veya ücretsiz mail hizmeti alip deneyin isterseniz.
Kullandiginiz altyapi wamp yerine cpanel olsaydi hicbir ayar yapmaniza gerek kalmadan kullanabilirdiniz

Yandex mail servisi gibi dişaridan ücretli veya ücretsiz mail hizmeti alip deneyin isterseniz.
Kullandiginiz altyapi wamp yerine cpanel olsaydi hicbir ayar yapmaniza gerek kalmadan kullanabilirdiniz
diğer hostinglerden denediğimde kurulmuyordu XenForo bende mecburiyetten wamp serveri kurmayı denedim oldu tek sıkıntım mail ve tema atamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl