VDS ile bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz. İster oyun kurarsınız isterseniz de site açarsınız. Yani her şeyi yapabilirsiniz.Benim bildiğim vds ye website kurulmuyor bildiğim kadarıyla vds oyun sunucuları gibi şeyleri çalıştırmaya yarıyor
VDS ile bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz. İster oyun kurarsınız isterseniz de site açarsınız. Yani her şeyi yapabilirsiniz.Benim bildiğim vds ye website kurulmuyor bildiğim kadarıyla vds oyun sunucuları gibi şeyleri çalıştırmaya yarıyor

Citrus#4361
vay be iyiymiş, cahillik işte ne yapalım bizde böyleyiz :DVDS ile bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz. İster oyun kurarsınız isterseniz de site açarsınız. Yani her şeyi yapabilirsiniz.
mudlusamoi#5646
Oyun demiyelimde oyun sunucusu kurabilirsiniz. Oyun kapsamlı bir kategori çünkü :)VDS ile bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz. İster oyun kurarsınız isterseniz de site açarsınız. Yani her şeyi yapabilirsiniz.
SydeFQ#1938
mudlusamoi#5646
Eğer aldığınız hosting yönlendirmeye izin veriyorsa tabii ki de yönlendirebilirsiniz.mesale ben hostingerden .890m.com aldım bunu yere wampta yönlerdire bilirim hocam
SydeFQ#1938
Yönlendirebilirsin Hostingerda DNS Ayarlarından VDS ıp'ne yönlendirebilirsin Domaini NameServer düzenle vardır oradamesale ben hostingerden .890m.com aldım bunu yere wampta yönlerdire bilirim hocam
Teşekkür ederimYönlendirebilirsin Hostingerda DNS Ayarlarından VDS ıp'ne yönlendirebilirsin Domaini NameServer düzenle vardır orada
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!