mudlusamoi#5646
Tamamen yanlış biliyorsunuz :)Benim bildiğim vds ye website kurulmuyor bildiğim kadarıyla vds oyun sunucuları gibi şeyleri çalıştırmaya yarıyor

Citrus#4361
Bilgi için sağolun :d bilseydim vds sunucuma websitek urmayı öğrenirdim boşu boşuna site almazdım :DTamamen yanlış biliyorsunuz :)
VDS'ye website kurabilirsiniz.
mudlusamoi#5646
İyi günler. Bu video size yardımcı olabilir umarım.
Bilgi için sağolun :d bilseydim vds sunucuma websitek urmayı öğrenirdim boşu boşuna site almazdım :D
İyi günler. Bu video size yardımcı olabilir umarım.
mudlusamoi#5646
Sitexx.com gibi yapmak istiyorsanız almanız gerekiyor.Teşekkür ederim bir şey daha soracaktım domain almamız gereklimi ?
Peki onu .Com'suz başka domain alabiliyorsunuz ?Sitexx.com gibi yapmak istiyorsanız almanız gerekiyor.
mudlusamoi#5646
Eğer .Net .Org .biz gibi diyorsan yapabiliyorsun.Peki onu .Com'suz başka domain alabiliyorsunuz ?
BloodyX#4069
Peki wamp dan domain alaniyormuyuz kafam çok karışık su domain deEğer .Net .Org .biz gibi diyorsan yapabiliyorsun.
.net , .co tarzında ücretsiz (tabi bir süreliğine) domain veren siteler var bakanızı öneririm.Peki wamp dan domain alaniyormuyuz kafam çok karışık su domain de
Tamam teşekkür ederim eğer sorun olursa sizlerden tekrar yardım isterim.net , .co tarzında ücretsiz (tabi bir süreliğine) domain veren siteler var bakanızı öneririm.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!