Xenforo da rss zımbırtısını kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GrahambeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GrahambeLL

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
tam olarak şurası yani
upload_2017-5-19_18-25-56.png

buranın gozukmesini nasıl kaldıracaz[DOUBLEPOST=1495207757,1495207605][/DOUBLEPOST]reklam diye konuyu kapatmazsanız sevinirim reklam değil daha site bilmedi bi ben varım ve seo ya bile koymadım reklamını yapsam neye yarıcak zaten?

Ayarlardan Kaldırabilirsin Yönetici Paneline Gir Görürsün RSS Tikini :S

Sorununuz çözülürse belirtin.

Ayarlardan Kaldırabilirsin Yönetici Paneline Gir Görürsün RSS Tikini :S
pek işe yaradıgı solenemez hala daha karpuz gibi gozukuyor
<resimde sitemin adresi oldugu için kaldırdım>
upload_2017-5-20_2-21-25.png
[DOUBLEPOST=1495235904,1495235820][/DOUBLEPOST]rss sembolune tıklayınca böle bişi çıkıyor şunu çözsek oda olabilir
<resimde sitemin adresi oldugu için kaldırdım>
upload_2017-5-20_2-20-53.png

Admin paneli >>seçenekler>> Haber Beslemeleri>> Açılan sayfada Haber Beslemelerini Etkinleştir yanındaki tiki kaldırın ve kaydedin Buda Olmazsa Şu Eklentiyi Kurun Muhtemelen Kalkacaktır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Admin paneli >>seçenekler>> Haber Beslemeleri>> Açılan sayfada Haber Beslemelerini Etkinleştir yanındaki tiki kaldırın ve kaydedin Buda Olmazsa Şu Eklentiyi Kurun Muhtemelen Kalkacaktır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
<ilk resimde yine linki sansurlemediğimi farkettim ve kaldırdım :p >

bu şekildemi?
upload_2017-5-20_12-55-24.png
[DOUBLEPOST=1495275295,1495274000][/DOUBLEPOST]eklentiyi kurdum inatla kalmaya devam ediyor
upload_2017-5-20_13-14-47.png
[DOUBLEPOST=1495287499][/DOUBLEPOST]site linkini verecem site çökecek :p

Sorun çözülürse lütfen konuya yazmayı unutmayın.

çözümü ile birlikte yazıcam merak etmeyin
off,bence ben hemen bir site açmalıyım :D malum herkes zorlanıyor yardımcı olalım.Çözümü çok basit yapacağın işlem ilk olarak rss veren herhangi bir eklenti var mı diye kontrol et(bana * demeyin,bazen sorun bundan kaynaklı oluyor),Sonrada rss işaretli tüm seçenekleri kaldır.Ve bitti :D

RemoveRSS adlı eklentiyi kurun sıkıntı çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl