Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme Xbox Live Gold Temmuz Ayı Ücretsiz Oyun Rotasyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OnlyDarkness

Yay Yok, İskelet Yok
İçerik Yöneticisi
Emekli
Quezly

Discord:

OnlyDarknesss#0932

Katılım
10 Şubat 2018
Mesajlar
308
Elmaslar
203
Puanlar
14.045
Yer
AYDIN / DİDİM
Minecraft
OnlyDarknesss
xbox1.jpg

Xbox Live Gold Temmuz Ayı Oyunları
Merhaba MC-TR halkı, her ay karşımıza farklı oyunlar ile gelen Xbox Live Gold üyeliğinin Temmuz ayında ki oyunları hakkında haber ve bilgilendirici bir konu ile karşınızdayım. Xbox üyeliği sizlere birçok farklı oyunu ücretsiz bir şekilde oynanabilecek şekilde sunan, zaman zaman sizlere farklı hediyeler veren kullanışlı ve ücretli oyunları düşük bir ücretlendirme sayesinde oynayabileceğiniz bir üyeliktir. Xbox Live Gold üyeliği aylık 29.99 TL'dir.

xbox2.jpg

Temmuz Ayında Ücretsiz Olan Oyunlar
Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate üyeliğine sahip olanların bu ay belirli tarihler arasında kütüphanesine ücretsiz bir şekilde ekleyip üyeliği devam ettiği sürece oynayabileceği 4 oyundan bahsetmeye başlayacağım.

Beasts of Maravilla Island;
Banana Bird Studios tarafından geliştirilen ve Whitethorn Digital tarafından yayınlanan Beasts of Maravilla Island, 12 Haziran 2021 tarihinde Nintendo Switch, Xbox One ve bilgisayarda erişilebilir oldu. Farklı çeşitlerde yaratıkların fotoğraflarını çekmek için büyülü bir adaya yolculuk yapan bir fotoğrafçı olan Maria Montez karakterini canlandırdığımız bu oyun, eleştirmenler tarafından birçok farklı konuda eleştirilerin odağı oldu. 1 Temmuz ve 31 Temmuz arasında bu oyunu Xbox Gold veya Xbox Game Pass Ultimate üyeliği ile kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Relicta;
Relicta, Mighty Polygon tarafından geliştirilen ve Ravenscourt tarafından yayınlanan bir oyundur. 4 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürülen Relicta'da amacımız, Chandra üssünün sahip olduğu sırları ortaya çıkarmak için fiziğin ve manyetizmanın kullanıldığı bir birinci şahıs bulmaca oyunudur. Ay kraterlerinin içerisinde yatan bir sır var ve bu sır kızının canını alabilir veya insanlığın kaderini sonsuzluğa kadar değiştirebilir, her şeyi göze alıp bir maceraya atılmak isterseniz 16 Temmuz ve 15 Ağustos tarihleri arasında bu oyuna ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Thrillville: Off the Rails;
Thrillville: Off the Rails, Frontier Developments tarafından geliştirilen LucasArts tarafından 2006 yılında yayınlanmıştır. Tema parkı simülasyonu olan Thrillville: Off the Rails, 1 Temmuz ve 15 Temmuz tarihleri arasında ücretsizdi.

Torchlight;
Runic Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Torchlight, Windows'ta 27 Ekim 2009 yayınlamıştır ve 2 yıl sonra 9 Mart 2011 tarihinde Xbox 360'ta yayınlanmıştır. Torchlight, aksiyon, rol yapma ve hack and slash tarzı bir oyundur. 16 Temmuz ve 31 Temmuz tarihleri arasında bu oyunu kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyerek sahip olabilirsiniz.

Ağustos ayında bu kategoride tekrar görüşmek üzere hoşça kalın, iyi günler iyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleme:

ByAkilli

Altın Benim Yeni Sevgilim

Discord:

Tolga#3989

Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
471
Elmaslar
127
Puanlar
4.830
Yer
Giresun
Ağustos konusu yok mu hocam :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı