www.sabroska.com | SAKLIOYUNCU özleyenler | Hile korumalı - TNT Serbest | 1.8 ve sonraki sürümler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Propentiqa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.667
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Propentiqa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
0Bp3pV.png

IP: Play.sabroska.com - Mc.sabroska.com - Oyna.sabroska.com
Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sürüm: 1.8 veya 1.8 den yüksek sürümlerle girebilirsiniz.
Kişi sınırı şuanlık 50 (Yetersiz kaldığı an arttırılır)
Türkiye lokasyon makina

r2XBgM.png

Herkese merhaba, ben SAKLI (Mehmet). Eskiler SAKLIOYUNCU'nun sahibi olarak tanırlar. 3 sene boyunca SAKLIOYUNCU adında sunucum vardı. 2016 - 2017 arası staj yapmam gerektiği için kapatmak zorunda
kaldım. Web Tasarım ve Programcılığı mezunuyum. Skypden gelen yoğun istek üzerine tekrar
bir sunucu açmaya karar verdim. 1 haftalık yoğun çalışmadan sonra 24.07.2017 Pazartesi saat 12 de açılış yaptım. İlk günden 800 kayıtlı kullanıcı ve 40 online rekoru aldım. Şimdide reklamı forumda paylaşmak istiyorum ki forumda kaliteli, iyi bir aile ortamlı adaletli ve küfürsüz bir sunucu arayanlar bize ulaşabilsin.
r2XBgM.png

Websitemiz Php kodlamayla SAKLI tarafından geliştirilmiştir. Dilediğiniz zaman websiteden yetkili kişilerle iletişim kurabilirsiniz. En kısa zamanda soru veya sorununuz çözülür.

Sunucuda performansı çok iyi ayarladığımı düşündüğüm için TNTyi kullanıma açtım.

Yani bu demek oluyor ki ormanda tnt koyup patlattığınızda etraf yerlebir olucak. Bu da tam amacıyla factiondur. Klan kalelerine TNT fırlatmayı hep isteyip yapamadıysanız burada yapabileceksiniz :)

Sunucuda /ah yazarak ihale sistemini görüntüleyebilirsiniz. Güvenli şekilde enchli eşyalarınızı satabilirsiniz..

Lapis kazarak, balık tutarak veya ticarete atılarak kolayca para kasabilirsiniz.
r2XBgM.png

zBpNOB.png

r2NpJz.png
Q7zNpr.png
8dL5ar.png
OLzNv0.png
9drAY9.png
r2Np4m.png
pWNk5N.png
YNEpda.png
okNpam.png

YETKILILER

SAKLI - Kurucu
Masterlike - Mod

Sunucu lapislidir. Eğer lapisli olmasıyla ilgili yorum yapacak varsa yapmasın lütfen.

Son düzenleme:
Konu hakkında güncelleme getireceğini söylemişsin ama ben ortada bir konu bile göremiyorum :)

Konu Diye Birşey Yok Ortada Sadece Resim Ve İp Eklemişsiniz Bu Kadar Basit Olmamalı Konu Düzeni Bence.Oyun İçerisi Bilgilendirme Vs Yetkili Kadrosu Sunucu Bilgileri Çok Eksik.

Yapılar güzel. Konunun geliştirilmesi gerek.

Konu güncellendi :)

Tasarım Muhtişim eğer Ortalarsanız, Sanki Hulk Birazcık Sağa Ötelemiş

server tanıtımını iyi yapmışsınız umarım yakın zamanda istediğiniz oyuncu kitlesini yakalarsınız başarılar

tebrik ederim sunucuyu yeniden açmışınız başarılarınızın devamını dilerim ama aklıma takılan bi soru var neden sabroska yaptınızda saklıoyuncu yapmadınız sunucunun adını ?

tebrik ederim sunucuyu yeniden açmışınız başarılarınızın devamını dilerim ama aklıma takılan bi soru var neden sabroska yaptınızda saklıoyuncu yapmadınız sunucunun adını ?
Yeni isim yeni sabroska :D

Yetkililer çok ilgisiz Önüne gelene ban atıyor Puanım 10/6

Yorumun için saol.

Sunucun yanıyor, alev alıyor.
Başarılar...

Sunucu tanıtım konusu açmanız için en az 10 mesaja sahip olmalı ve profil fotoğrafınız bulunmalıdır.

Altını çizdiğim kuralı ihlal ettiğiniz için konunuzu raporluyorum ve kuralları okumanızı rica ediyorum

güzel server :)[DOUBLEPOST=1504466327,1504466293][/DOUBLEPOST]güzel server :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl