www.Nefer.Fun | Play.Nefer.Fun | 1.18.2/1.16.5 | Ejderha Savaşları | Vote Etkinliği | Ejderha Savaşları | Claim | Çiftçi | Emek Survival | Ve Dahası |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan | Nefer |
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

| Nefer |

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2

Discord:

Kaan.#5553

ana.png

3.png
2.png

görsel.png

2022-07-21_22.38.48.png
2022-07-21_22.39.29.png
2022-07-21_22.38.41.png
2022-07-21_22.38.37.png
2022-07-21_22.38.41.png

Not: Sunucu Haritalarımız idarelik amaçlı koyulmuştur haritalarımız %85 bitti yeni haritalar güncelleme ile bu hafta getirilcektir
Site :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Bakımda)
İp & Sürüm:
Play.Nefer.Fun 1.18.2

Moderatör tarafından düzenlendi:
Sunucumuz Beta Sürecinde Olup Kapanma riski olmadan emin adımlarla ilerliyoruz beta süreci bitiş aşamasından sonra birçok güncelleme aktif olucaktır Sunucuda oluşan bugları & ve bir çok sorun için şuanlık discordan talep açabilirsiniz. Site En yakın zamanda aktif

sunucu beta olabilir ama öyle buglar varki sunucu oynanmaz aga tamam bu notu neden tutuyorum cünkü yapıcagım her eleştiriye KARDEŞİM SUNUCU BETADA
diye cevap verilecektir ama aga hadi beta warp ların calışmamasını anlarım BETADA spawn yerinin olmamasını anlarım BETADA kelime oyunu var ama ödül vermiyor neden BETADA sunucuda aktif yok hadi buna BETA demiyelimde sw yeni acıldı diyelim olm ben okul varken sınav haftası akşamın 20 sinde yeni acılan sunucu +10 cekebiliyordu kaliteliyse tabi ama bu sunucu hem tatil sınav yok sabahın 3 ü +2 cekiyo olm 2 kiyişle oynayacagıma tek oyunculu oyniyim daha iyi zaten pl desen yok hilekoruması desen hiç yok la hadi diger özelliklere bahane bulursun ANTİ XRAY yok la anti xray olmasa survivalmı olur? diger özelliklere bahane bulunurda peki anti xray?

Utanmanız dilegiyle 10/ 1 o 1 puanda babamın hayrına veriyim yoksa 0

sunucu beta olabilir ama öyle buglar varki sunucu oynanmaz aga tamam bu notu neden tutuyorum cünkü yapıcagım her eleştiriye KARDEŞİM SUNUCU BETADA
diye cevap verilecektir ama aga hadi beta warp ların calışmamasını anlarım BETADA spawn yerinin olmamasını anlarım BETADA kelime oyunu var ama ödül vermiyor neden BETADA sunucuda aktif yok hadi buna BETA demiyelimde sw yeni acıldı diyelim olm ben okul varken sınav haftası akşamın 20 sinde yeni acılan sunucu +10 cekebiliyordu kaliteliyse tabi ama bu sunucu hem tatil sınav yok sabahın 3 ü +2 cekiyo olm 2 kiyişle oynayacagıma tek oyunculu oyniyim daha iyi zaten pl desen yok hilekoruması desen hiç yok la hadi diger özelliklere bahane bulursun ANTİ XRAY yok la anti xray olmasa survivalmı olur? diger özelliklere bahane bulunurda peki anti xray?

warplarda sadece köylü takas eklenmedi gerisi sorunsuz çalışıyor korumalar bi tık zayıf kalmış olabilir kelime oyunu yok sunucuda matematiksel etkinlik var sunucuyun sade olmasının sebebi sade tutmaya çalıştık karışık bir sistem olmaması için çok etkinlik iyi olmaz diye xray sistemi ile ilgili çalışmalarımız sürüyor buraya sunucuyu kötülemek için gelmişsiniz yeni bir sunucudur iyi oyunlar abartılcak hatalar varsa discordan bildirirsiniz eğer discordan ilgi sağlamıyorsak burda yorumunuzu istediğiniz şekilde dile getirerek yapabilirsiniz iyi oyunlar

bu yazışınızda ben farklı şeyler anlıyorum siz sunucuyu kötülemeye gelmişsiniz

Güncelleme

Haritalar Güncellendi menülere yeni düzenlemeler eklendi

bu yazışınızda ben farklı şeyler anlıyorum siz sunucuyu kötülemeye gelmişsiniz
yani sen diyosunki köstek olmayın destek olun dostum kötü deil geliştirilmeli sw denilirse ne türkiyede adam gibi bi oyun cıkar nede server anladınmı evet eleştirdim ama bu benim hakkım? eleştiri olmazsa bütün oyunlar erzurum serverlerde sizin serveriniz gibi olurdu kimse örnek almaz türkiyedende adam gibi oyun server cıkmazdı sunucuyu kötülemeye gelsem ne olcak anlamadım kötülemek yasakmı?

hadi mükemmel bi server olsanız kötülemem ben serveri kötülemek? ben sunucunun eksiklerini yazdım gerci eksikte denmez bunlara resmen pl siz tek oyunculu dünya bi sistem bi koruma bile yok hatta üşenmesem gidip fly acacaktım acaba calışıyomu diye ama sizin sw ye 1 dk harcamaya degmez ama eger serveriniz kötüyse eleştirmek hakkım? her yorum iyimi olcak anlamadım eger bu server kötü deil geliştirilmeli yada daha iyi olabilir mı diyim? böyle yaparsam emin olun türkiyede bütün serverler sizin gibi olur

Renklendirmeler göz yoruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl