Writet Network Sunucu Rezaleti - Emek Hırsızlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minezoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.399
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gerçekten bu arkadaş sunucunuz adına büyük ayıp yapmış..
Yani beni bağlıyan bir durum yok açıkcası umrumda da değil sadece baktım reklam yapıldı gördüm forumda herkesi bilgilendirelim o zaman dedim :)

Buradan forum yetkililerine teşekkür ediyorum raporlamamış olmama rağmen kişiye gereken yaptırım uygulanmış belki denk gelmiş sadece ama yinede hak ettiğini almış arkadaş

Günümüzde insanlara emek kavramını tekrardan hatırlatmak gerekiyor.
Ek olarak bu sunucuda benim sunucumdada reklam yaptı..​

AYYY kına geldi ya!!!!
Bırakın su lafları "koruma yokmu" "su plugini indirseydin" felan gerçekten her böyle yorum gördüğümde kendimden soğuyorum.
Hiçbir türlü map çalınmasını engelleyemezsiniz. Yaptığınız yani sizin de tabirinizle "KORUMA" kalıcı çözüm değil! Bırakın su olayları.

Hocam sana da sunu söylemek gerekirse. At banını geç onun sunucusuna gitmeye ne gerek var. Mapı çalmış kalitesiz bir sunucu kurucusu da o kadar kalitesizdir.

Hiçbir koruma önlemez kardeşim sadece ufak kapasitedeki kiişilleri engeller yada kendine özel clientin olcak öyle önlenir %90 gibi oda
Basit korumlar
-Ezprotector client engelleyici liteloader kapatabiliyon
-Awd
-Ezprotector client Nasıl Engelliyebilioz orayı anlamadım

ZAMANINDA SEN İNSANLARA YAPTIĞIN ŞEYLERİ ŞİMDİ SANA YAPIYORLAR

1559077096433-png.png
tanıdın mı bunlar kim acaba ? O Bak varda orda yiton bu acaba senin çarın olabilir mi ? @ZediaphBack kanıt mı istiyorsun al hemen burda
77284

77285

77286
Daha çok şeyler varda açıklayacağım modlar izin vermiyor ;)​

Son düzenleme:
Gerekli korumaları kendiniz almalısınız. Bir yorumda da bahsedildiği gibi, Hypixel haritalarının çalınmasını umursamıyor bile. Konu kilit&arşiv.

1559077096433-png.png
tanıdın mı bunlar kim acaba ? O Bak varda orda yiton bu acaba senin çarın olabilir mi ? @ZediaphBack kanıt mı istiyorsun al hemen burda
Ekli dosyayı görüntüle 77284

Ekli dosyayı görüntüle 77285

Ekli dosyayı görüntüle 77286

Sizinde yaptığınız şeyler bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl