Minezoid
oyna.minezoid.com
- Elmaslar
- 1.017
Discord:
Minezoid#4994
Minezoid#4994
Tolgu#6844
Frebiq#0061
Minezoid#4994
Koruman mevcut değil mi?
Minezoid#4994
Madem sunucu açıyorsunuz neden korumalar yok sunucuda biraz da bu yönden düşünmen gerek eğer sunucu açıyor isen korumalarında olması zorunda demi yoksa böyle "böcek"ler meydana çıkıyor :)
Minezoid#4994
Anti World Dowlonder ınız yokmu?????
Frebiq#0061
hypixel haritaların çalınmasını umursamıyor bile adamlara işlemiyor neredeyse ve bir çok client denedim test için ve bir çok koruma sunucuya girişi engelliyor ve aşırı sağlam korumalar var tabi para vermek istemiyor isen oda sana kalmış nasıl olsa para vermek istemiyor isen bunları göz önünde bulundurman gerekKoruma ile tamamen korumak mümkün değil client ile hypixele bile girip harita indiriyorlar
Minezoid#4994
hypixel haritaların çalınmasını umursamıyor bile adamlara işlemiyor neredeyse ve bir çok client denedim test için ve bir çok koruma sunucuya girişi engelliyor ve aşırı sağlam korumalar var tabi para vermek istemiyor isen oda sana kalmış nasıl olsa para vermek istemiyor isen bunları göz önünde bulundurman gerek
Hiçbir koruma önlemez kardeşim sadece ufak kapasitedeki kiişilleri engeller yada kendine özel clientin olcak öyle önlenir %90 gibi odaKoruman mevcut değil mi?
Minezoid#4994
Hiçbir koruma önlemez kardeşim sadece ufak kapasitedeki kiişilleri engeller yada kendine özel clientin olcak öyle önlenir %90 gibi oda
Basit korumlar
-Ezprotector client engelleyici liteloader kapatabiliyon
-Awd
Benimde mapleri caldılar değiştim hepsini. bide o sunucu yaşamıyor "taklitler aslını yüceltir"Mustafa dua et adam Survival açmak istememiş :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!